Janë zbardhur debatet e Nokës me Bashën në mbledhjen e kryesisë së grupit parlamentar demokrat. Noka e ka quajtur thikë pas shpine vendimin e kreut të PD për përjashtimin e Sali Berishës nga grupi parlamentar i PD. Noka -Bashës: Me vendimin që ke marrë i ke fut thike pas shpins PD-së. Ne të bashkuar dhe nuk e rrëzuam dot Ramën, si do ja bëjmë tani që e ke përçarë anëtarësinë.

Ke marrë vendim anti statutor me Kushtetutën e partisë. Vetëm vendimi i anëtarësisë mban PD të bashkuar. Çdo vendim në kundërshtim me vullnetin e shumicës anëtarësisë e përçan partinë. Me këtë vendim e ke fut PD-në në një rrrokullim pa kthim. Pa i dhënë drejtim çështjes së Berishës nuk mund të diskutohet asgjë për aksionin opozitar. Top chanel/