Nëse e keni të fiksuar në mendje një foto të princeshë Dianës që mbante varsen në ballë, kjo nuk ka qenë një vendim i stërmenduar, por krejtësisht i rastësishëm.

Si natyrë rebele që ajo ishte në familjen mbretërore, absolutisht i lejohej.

Bright Side na zbulon se ekziston një teori që, në nxitim e sipër, Diana u përpoq të vinte gjerdanin mbi kokën e saj, dhe kur i mbeti në ballë vendosi ta linte atë në atë mënyrë.

Rezultati! Ajo duket e mahnitshme.