Një nga bisedat e para për mëngjesin e sotëm ishte ai mes Fifit dhe Monikës. Këngëtarja kishte ëndërruar gjatë natës se Monika ishte pajtuar me Donaldin, banor me të cilin ka shkëputur çdo mënyrë komunikimi.

Kjo deklaratë u prit nga Monika me buzëqeshje duke shtuar: Ndodh që ëndrrat edhe nuk dalin. Nga ana tjetër Fifi këmbënguli që çdo gjë që ajo ka ëndërruar deri më sot është përkthyer në realitet.