Një studim i ri ka studiuar se cilat shenja astrologjike ishin më të zakonshme në mesin e vrasësve serialë amerikanë. Po gjithsesi, përgjithësimi mund të vlejë për çdo vend.

Drejtuar dhe botuar nga Astrology-Zodiac-Signs, ekspertët e shenjave të yjeve fillimisht shënuan ditëlindjet e 485 vrasësve serialë.

Gati 40% e atyre që kryen vrasje të shumta kishin lindur nën shenjat e: Akrepit, Gaforres, Shigjetarit dhe Peshqve.

Sidoqoftë, vetëm sepse shumica e këtyre vrasësve u përkiste këtyre shenjave, nuk do të thotë që ata mbajnë rekorde në krimet e tyre.

Kur vjen fjala për këtë aspekt, është Bricjapi ai që ka më shumë gjak në duar.

Famëkeqi Dean Corll, për shembull, ishte një Bricjap dhe kreu 28 vrasje të konfirmuara

Shenjat që kishin numrin më të ulët të vrasësve serialë të lindur ishin Dashi dhe Luani.