Sipas vëzhgimeve të IconStyle, Fjolla Morina dhe Fisnik Syla nuk ndiqen. Gjithashtu Fisniku nuk e ndjek më vajzën e Fjollës, Ledianën dhe anasjelltas.


Gjithashtu Fjolla poston së fundmi në Instagram këtë foto ku shkruan:

“Nje grua e bukur edhe e panvarun eshte rre zik i perjetshem.”

Kujtojmë në një bisedë me ndjekësit, Fisniku i habiti të gjithë. Fisniku është pyetur nëse ka qenë avokati ai që u ka kërkuar të fshinë fotot bashkë dhe njëri-tjetrin nga rrjetet sociale. Ai nuk ka mohuar por është përgjigjur: “Eh, kjo po më pëlqen, ky koment po më pëlqen”, përgjigje kjo e cila ngjallë dyshimet se çifti janë bashkë.
Pavarësisht problemeve aktuale me drejtësinë shqipatare, Fjolla gjeti mundësinë për të zyrtarizuar dashurinë e saj me Fisnik Sylën. Dyshja e njohur u martuan në Maldive, ndërkohë që Fjolla ishte në kërkim nga pol icia. Gjithashtu avokati i saj, Fisnik Syla, e quajti burgosjen e saj ç’njerëzore.

“Fjolla Morina është arr estu në mënyrën më çnjerëzore të mundshme, pasi që te njejtes i dihet adresa e banimit, madje e njejta ka edhe nenshtetesi. Fjolla Morina nuk është thirrë paraprakisht që të intervistohet apo ti tregohet arsyeja e arr estimit. Ajo është arr estu para të gjithë lagjes.Ajo nuk pranoi asnjë urdheresë. Vetëm ver bal “Kemi urdhëresë prej shtetit të Shqipërisë se është kërku eks tradimi për veprën të cilën je shpall fajtor”, u shpreh avokati i këngëtares gjatë një intervistë.