Banorët janë gjatë gjithë kohës me zhvillimin e provës së javës, por dhe ngacmimet me njëri-tjetrin nuk mungojnë.

Një ndër to ka qenë Paloma e cila pyet Beniadën se me cilin nga banorët e sheh veten cift. Beniada pa hezituar thotë emrin e Arditit dhe më pas i kap dorën duke treguar shenjë afrimiteti.

A do ti shohim në ditët në vazhdim si cift Beniadën dhe Arditin? Mbetet ta zbulojmë se si do vazhdojë ecuria e tyre.