Ka nga ata njerëz që nuk lejojnë kurrë të goditen nga një pengesë dhe gjithmonë e dinë se cila është mënyra më e mirë për të zgjidhur ndonjë problem.

Demi-Kushdo që njeh një Dem e di se një nga cilësitë më të habitshme të kësaj shenje është kokëfortësia. Ata janë jashtëzakonisht të vendosur kur kërkojnë diçka dhe bëjnë gjithçka për të arritur qëllimet e tyre, edhe kur dikush përpiqet t’i ndalojë. Asgjë nuk e largon vëmendjen nga planet e tyre, për të mos përmendur vështirësitë. Përballë pengesave, ata janë mjaft të qetë për të reflektuar në mënyrën më të mirë për të gjetur një zgjidhje.

Luani-Emri thotë gjithçka për këta “mbretër” të zodiakut. Luanët janë të fortë nga natyra dhe kanë një vendosmëri që është praktikisht e pamundur të lëkundet. Për ta, vështirësitë janë një motiv shtesë për t’iu përkushtuar suksesit të tyre në jetën personale dhe profesionale. Përballë një pengese, ata mund të mbledhin të gjithë forcën e tyre për të gjetur një zgjidhje. Ata janë kafshë të vërteta që ndjekin qëllimet e tyre, sikur të ndjekin prenë e tyre.

Akrepi-Nuk ka pengesa që mund të parandalojnë një Akrep të arrijë suksesin që po kërkon. Ata zgjidhin me qetësi edhe situatat më të vështira, falë vetëkontrollit dhe përkushtimit të tyre. Një tjetër faktor i favorshëm për suksesin e tyre është fati. Pavarësisht se të gjitha arritjet e tyre janë rezultat i përpjekjeve që bëjnë, Universi është gjithmonë në anën e Akrepit, duke hapur mënyrat e veta për të zgjidhur çdo problem.