OSHEE ka njoftuar qytetarët se ditën e nesërme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në kryeqytet për shkak të punimeve për mirëmbajtjen e kabinave. Sipas njoftimit, energjia do të stakohet nesër në këto zona: pjesërisht: Rruga “Kongresi i Lushnjës” dhe pjesërisht: Qafë Kashar, Gjokaj.

Njoftim për abonentët Tiranë: Stakim, 19 tetor Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, nesër, 19 tetor do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

09:00-14:00 Pjesërisht: Rruga “Kongresi i Lushnjës” 09:30-13:30 Pjesërisht: Qafë Kashar, Gjokaj