Puntatën e sotme në Për’puthen po transmetohet takimi i Hysenit dhe Adës. Hyseni është acaruar shumë me vajzën sepse ajo i vuri kusht që ai të telefononte Alvisën. Ada është shprehur shumë dyshuese se Hyseni dhe Alvisa po bëjnë lojë të dy dhe kanë një lidhje jashtë,duke i mashtruar të gjithë.

Ada: E ke numrin? Hyseni: Jo nuk e kam. Ada: Pse nuk e mban mend? Hyseni: Nuk ka lidhje a e mbaj mend. Ada: Që të më bindësh, telefono Alvisën. Hyseni: Si ta telefonoj Alvisën, po hajde të të jap një puthje. Ada: Jo m ça puthje.