Ditën e djeshme janë luajtur edhe 8 ndeshjet e tjera duke plotësuar raundin e pestë të fazës së grupeve, e tashmë ka mbetur edhe një ndeshje për të përcaktuar 5 skuadrat e tjera që do të kualifikohen.

Deri më tani kanë siguruar një biletë për në 1/16, 11 skuadra: Manchester City, Manchester United, Liverpool, Chelsea, PSG, Bayern Munich, Inter, Juventus, Ajax, Sporting Lisbone dhe Real Madridi.

Grupet në të cilat vendi i dytë do të diskutohet në ndeshjen e fundit janë: Grupi B, ku Milan, Altetico dhe Porto janë në garë, Grupi E, ku Barcelona dhe Benfica janë në garë, Grupi F, ku Villarreal dhe Atalanta janë në garë, Grupi G, ku ende asnjë skuadër nuk e ka siguruar kulifikimin mes Lille, Slazburg, Sevillas dhe Wolsburg.