Pas akuzave se ai ka ushtruar dhunë ndaj saj, Alvisa ka vazhduar të tjera publikime dhe ka paralajmëruar se nëse ai vazhdon të njëjtën sjellje, ajo do ta denoncojë.

Në një video, Alvisa tregon se Hyseni ka dhunuar madje edhe motrat e mbesën e tij dhe i ka bërë thirrje familjes ta vizitojë, pasi ka probleme psikike.

Ishte Eduarti, ish-konkurrenti i “Për’puthen”, ai që pohoi në rrjete sociale se Hyseni kishte ushtruar dhunë në prapaskenë ndaj Alvisës, megjithatë një tjetër ish-konkurrente e emisionit e ka mohuar këtë.

Tola, e ftuar në “Breaking”, ka thënë se ajo në fakt nuk ishte dhunë, pasi kishte qenë vetë prezente në atë që kishte ndodhur dhe e kishte parë skenën.

“Unë kam qenë aty, nuk ka qenë dhunë, thjesht e ka tërhequr për t’i thënë ‘Eja të sqarohemi’”, tha ajo.

Ajo shtoi se nuk e priste deklaratën e Alvisës, madje edhe ajo si Mikela, ishte zhgënjyer pak, pasi si tregoi Alvisa iu fliste mirë për Hysenin në prapaskena.

Nga ana tjetër Hyseni ka nxjerrë një bisedë telefonike me Alvisën të datës 17 Shtator, ku ajo i kërkon të mos hyj në program ose do prishet imazhi i të dyve.

Biseda 17 Shtator:
Pjesë nga biseda

Alvisa: Bushi A ma jep fjalën që për momentin je për jo?

Hyseni: O shpirt unë ta jap fjalën, okej se po më the ti nuk do vij, se unë për ty po vij, po ti do i mbash ato dy gjëra që të kam kërkuar?

Alvisa: Deri tani i kam mbajtur.

Kujtojmë se Hyseni ka hyr në 2 Tetor në program, Prime xhirohet një ditë përpara, praktikisht në 1 Tetor.