Debatet mes Fifit dhe Ilirit kanë vazhduar, pasi të dy iu drejtuan njëri-tjetrit me fjalë fyese.

Më herët Fifi e kishte quajtur Ilirin si balerin të dështuar, ndërsa ai iu drejtua me fjalën “gjysmake”. Situate mes tyre ka vazhduar e tensionuar, teksa Iliri e ka akuzuar Fifin se do të jetë në qendër të vëmendjes.

Pjesë nga biseda:

Fifi: Pse nuk u preke prej atij momenti?

Iliri: Se në atë moment nuk flitej me ty Fif. Nuk flitej me ty në atë moment se ishte komplet “out”.

Fifi: A po do të kapesh apo ça? S’ka lidhje fare. Se kemi thënë fjalë edhe më të mëdha dhe nuk je prekur.

Iliri: Në qendër të vëmendjes nuk jam unë që de’ me ndejt’.

Fifi: Ke rënë, ke thënë fjalë edhe më të mëdha edhe nuk je prekur.

Iliri: Nuk jamë unë që du’ me ndejt’ në qendër të vëmendjes Fif.

Fifi: Mos ja fut kot, është marre.

Iliri: Që nga fillimi kur kemi hyrë këtu Brenda nuk jam unë që du’ me ndejt’ në qendër të vëmendjes.

Fifi: Jam unë? Jam unë Ilir?

Iliri: E di më mirë ti se sa unë.

Fifi: Jam unë Ilir që dua të rri në qendër të vëmendjes. O Iliri s’kam nevojë për këto sene unë. Unë nuk kam nevojë për këto skena o Ilir se unë heç hyj andej në magazinë dhe bëj dy rreshta tekst dhe unë jamë në qendër të vëmendjes.

Iliri: Ti të më thuash mua ‘je balerin i dështuar’.

Fifi: Ti ndoshta, unë me dy rreshta tekst mundet të dal në qendër të vëmendjes.

Iliri: Je shumë dobët, si njeri në radhë të parë. Je shumë dobët. S’ke shans ti të më thuash mua je balerin i dështuar.

Fifi: Unë jam si njeri ë?

Iliri: Je shumë dobët pra.

Iliri: Ose, kur pi duhet të dish ça pi dhe der kur e mban pijen.

Fifi: Si shpirt jam. Unë të dua shumë gjithsesi.

Iliri: Ke shumë gabim po të thëm.

Fifi: Por, kur bën shaka, mbaj shaka.

Iliri: Nuk janë shaka.

Fifi: Ishte shaka, pasha Kur’anin.