Duket se dyshja Iliri me Monikën akoma nuk kanë zënë mend nga hera e kaluar ku u ndëshkuan nga “Vëllai i Madh” për thyerje të rregullave.

Ditën e djeshme ajo ka biseduar sërish me kode në lidhje me debatin që ndodhi mes Ilirit dhe Einxhel.

Të komunikosh me kode, pëshpërima dhe shenja është rresptësisht e ndaluar në këtë format.

Banorët duhet të jenë shumë të kujdesshëm gjatë bashkëjetesës me njëri-tjetrin.

Nuk dihet si do të reagojë produksioni për këtë veprim të Monikës për thyerjen të disatën herë të rregullave të ‘’Vëllait të Madh’’.