Prej ditësh Monika dhe Donaldi kanë debatuar me njëri-tjetrin, por aktori ka vendosur t’i sheshojë më në fund gjërat.

Ai e ka përqafuar Monikën dhe i ka kërkuar falje nëse e ka mërzitur.

“Më fal nëse të kam mërzitur. Ti e di që unë gjërat nuk i kam me të keq dhe me ty nuk kam asnjë lloj gjëje. E kam thënë kudo dhe po ta them dhe ty”, i ka thënë Donaldi.