Mbrëmjen e djeshme banori që u largua nga shtëpia e “Big Brother” ishte Kledi.

Kledi ishte një banor shumë pozitiv brenda kësaj shtëpia ku nuk mungonin as batutat dhe humori nga ana e tij.

Ditën e sotme banorët e kanë ndjerë shumë mungesën e tij.

Arjola e përjetoj shumë keq largimin e tij pasi ata kanë pasur një marrëdhënie shumë të mirë me njëri-tjetrin.

“Sa hapa sytë pash krevatin.Ndihet shumë mungesa e tij”,-tha ajo.