Beatrix duket tepër e shqetësuar për bisedat e saj me Donaldin dhe këtë ia ka shprehur Meridianit pas spektaklit të djeshëm.

Ajo thotë se shpesh herë ka dashur të japë mendimin për situata të caktuara, por Donaldi e ka penguar.

Beatrix: Sido që të jetë puna, nuk është vendi jot. Jam unë njëherë. Me qetësi jo të më dalë videot e të më ngelin.

Meridian: Hiqi këto mendime, mos ma hiq trurin.

Beatrix: A e pe sa e bukur ishte pjesa e parë? E pe pjesën e dytë?

Meridian: Nuk ka ndonjë gjë o Trixa, janë interpretime.

Beatrix: Më mirë me qetësi të thuash çfarë ndodhi. Më fal që po pyes se muhabete gocash dhe jam mërzitur shumë se në diskutime që kam bërë të flas, më ka shtrënguar. Nuk kam qenë as duke thënë ndonjë gjë të keqe. Nuk më ka lënë ta shpreh.

Meridian: Po nuk je duke e mbyt dikë.

Beatrix: Jo po se Sarah është më e vogla në shtëpi, më e ndjeshme. Kishe dhe Antonelën 25. Për ndjeshmërinë time nuk e vret mendjen njeri. E ndjej cdo gjë që thuhet dhe mundohem të shoh, i përjetoj të gjitha, e keqe, e mirë…