Mbasditen e sotme Beniada dhe Donaldi kanë dhënë mendimin e tyre rreth debatit Ilir-Semi.

“Përpara Prime Semi dhe Donaldi nuk e kishin kupuar që Iliri ishte ofenduar realisht se atë gishtin Semi e ka bërë disa herë edhe me mua por Iliri në momentin që nuk ja ka dhënë asnjëherë atë koefidencën nuk ja ka pranuar.Nëse Donaldi nuk do e kishte mbrojtur Semin në Prime unë jam e sigurt që nuk do të kishte vazhduar kaq shumë kjo gjë”,-tha Beniada.

“Dy javët e para nuk kanë qenë fantastike për të gjithë,Iliri është lojtar dhe të vetimit njerëz që kemi qenë të afërt nga jashtë kemi qenë unë dhe Semi dhe ajo ishte një gjë shumë e vogël për tu bërë aq e madhe”,-tha Donaldi.