Të shtiresh sikur je në rregull nuk të ndihmon më dhe për fat të keq të lindurit në shenjën e Luanit do ta mësojnë këtë gjë gjatë 2022-shit. Për fatin tuaj të keq, ky vit do t’ju vendosë para shumë sfidave dhe vështirësive. Do të jeni të paqëndrueshëm sidomos gjatë muajve të parë të vitit, ndërsa kalimi i Mërkurit në prapavijë do të shkaktojë kryesisht probleme në botën materiale.

2022-shi do t’ju kthejë përmbys, do të shkundë botën tuaj dhe do t’ju mësojë se mund t’i rezistoni edhe më shumë shqetësimeve sesa mendoni. Të katër eklipset e këtij viti (që do të ndodhin më 30 prill, 16 maj, 25 tetor dhe 8 nëntor) ju vënë para shqetësimeve, por njëherësh përballë energjive për të sjellë ndryshime negative. Do reagoni në mënyrë agresive dhe emocionale.