Beatrixi dhe Donaldi janë bërë çift dhe mbrëmjen e djeshme shkëmbyen puthjen e tyre të parë. Dyshja nuk shkëputen nga njëri-tjetri, duke u përqafuar e përkëdhelur gjithë kohës.

Kjo është komentuar së fundmi nga Meridiani, sipas të cilit afrimiteti me Beatrixin do ta dëmtojë lojën e Donaldit në “Big Brother VIP”.

“Kam frikë se Donaldi ka për të rënë. Kam dashur t’ia them por kam frikë ngaqë nuk kam shumë muhabet me të, mos ma merr për keq. Fakti që është dedikuar shumë te Trixa kam frikë se…se gjatë gjithë kohës…”, është shprehur ai.