Në rrjet kanë qarkulluar disa pamje ku duket se Mikela është tepër e afërt me Erjonin.

Këtë e ka Në rrjet kanë qarkulluar disa pamje ku duket se Mikela është tepër e afërt me Erjonin.

Këtë e ka sqaruar në puntatën e ditës së sotme duke ttreguar se ishte ndaluar nga policia e Kosovës për një dokument dhe Erjoni e ka ndihmuar. Pas kësaj i ka bërë shoqëri teksa Mikela po priste që një mikeshë të shkonte ta merrte.

Mikela: Jemi në doganë të Kosovës. Jam në një procedurë për dhëmbët atje. Kur u ktheva, për shkak të gripit më hapën goxha probleme në doganë. Duke qenë se nuk i njihja, telefonova Erjonin sepse është nga Prizreni dhe më ndihmoi për një dokumentacion që më duhej në doganë dhe nuk po më linin që të kaloja se duhet të bëja karantinë në Shqipëri.

Ndërkohë po prisja një shoqen time që të vinte të më merrte dhe Erjoni më shoqëroi sa ishim aty që të mos rrija vetëm. Ishin shumë njerëz dhe po rrinim tek pjesa ku rrinë policët që të mos ishim në turmën e njerëzve. Deri diku, me Erjonin i kemi shuar zënkat tona. Nuk është se i kemi diskutuar të gjitha gjërat, por menduam se gjërat për të cilat janë shumë të vogla për rëndësinë që kemi për njëri-tjetrin.

Erjoni: Ndërkohë që po prisnim, ka ndodhur një afrimitet. Për punën e mosmarrëveshje, kemi mospërputhje karakteri që na çon në debate të tjera. Ndodhën disa gjëra që na bënë të qeshnim se pritëm rreth 1 orë.sqaruar në puntatën e ditës së sotme duke ttreguar se ishte ndaluar nga policia e Kosovës për një dokument dhe Erjoni e ka ndihmuar. Pas kësaj i ka bërë shoqëri teksa Mikela po priste që një mikeshë të shkonte ta merrte.

Mikela: Jemi në doganë të Kosovës. Jam në një procedurë për dhëmbët atje. Kur u ktheva, për shkak të gripit më hapën goxha probleme në doganë. Duke qenë se nuk i njihja, telefonova Erjonin sepse është nga Prizreni dhe më ndihmoi për një dokumentacion që më duhej në doganë dhe nuk po më linin që të kaloja se duhet të bëja karantinë në Shqipëri.

Ndërkohë po prisja një shoqen time që të vinte të më merrte dhe Erjoni më shoqëroi sa ishim aty që të mos rrija vetëm. Ishin shumë njerëz dhe po rrinim tek pjesa ku rrinë policët që të mos ishim në turmën e njerëzve. Deri diku, me Erjonin i kemi shuar zënkat tona. Nuk është se i kemi diskutuar të gjitha gjërat, por menduam se gjërat për të cilat janë shumë të vogla për rëndësinë që kemi për njëri-tjetrin.

Erjoni: Ndërkohë që po prisnim, ka ndodhur një afrimitet. Për punën e mosmarrëveshje, kemi mospërputhje karakteri që na çon në debate të tjera. Ndodhën disa gjëra që na bënë të qeshnim se pritëm rreth 1 orë.