? Në terren me të gjitha kapacitetet dhe pa ndërprerje, në zonën e prekur nga dalja e Vjosës prej shtratit të saj, si pasojë e reshjeve intensive.
*informon Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi nga Ura e Mifolit