Problemet e Princit Harry dhe Meghan Markle me familjen mbretërore do të vazhdojnë vitin e ardhshëm pasi mund të shohim shumë më tepër nga Dukesha e Sussex.

Nicolas Aujula është personi që arriti me sukses të parashikonte ngjarje të shumta, duke përfshirë pandeminë Covid dhe intervistën bombë të Princit Harry dhe Meghan me Oprah Ëinfrey.

36-vjeçarja, nga Londra jugore, beson se Meghan është vendosur për një rol të ri në publik, i cili mund ta shohë atë të bëhet një “prezantuese”.

“Unë e kam parë Meghan duke qëndruar në një platformë në një lloj të ri publik me role duke folur. Ajo ndoshta është duke punuar si prezantuese, e cila do t’i sjellë një rrjedhë të re të ardhurash. Ajo do të bëjë gjithashtu një punë shumë të mirë dhe prekëse në vitin e ardhshëm për të rritur ndërgjegjësimin për çështjet rreth abuzimit, veçanërisht abuzimin që prek gratë dhe fëmijët”, tha Aujula.

Meghan tashmë ka folur në Kongresin Amerikan për lejen prindërore të paguar me parashikimin e Nicolas duke e parë atë të vazhdojë të nxjerrë në pah çështjet. Mund të ketë edhe një fëmijë të tretë në të ardhmen për çiftin, por nuk do të jetë vitin e ardhshëm sipas Nicolas.