Binjakët-Janë persona me zemër të mirë, por ata mbajnë shumë mëri kur lëndohen. Ata kanë vullnet të fortë kur bëhet fjalë për të mos harruar atë që dikush u ka bërë atyre.

Demi-Demi gjithashtu nuk i fal njerëzit. Ata besojnë se nëse një person i ka lënduar njëherë do ta bëjë përsëri. Prandaj ata preferojnë të prishin lidhjet me një person që i ka lënduar, me ose pa dashje.

Bricjapi-Bricjapët nuk falin lehtë. Nëse e keni thyer besimin e tyre një herë, mund t’ju duhet të kaloni pjesën tjetër të jetës duke u përpjekur ta rifitoni atë. Ata do të kujtojnë çdo gjë që dikush i ka bërë dhe madje mund të hakmerren