NUMEROLOGJIA mund të përdoret për të parashikuar llojin e vitit të ardhshëm dhe duket se viti 2022 do të jetë gjithçka për marrëdhëniet, arritjet dhe ekuilibrin.

Për të zbuluar se si një vit do të ndikojë tek ju personalisht, në varësi të ditëlindjes suaj. Numrat e vitit universal diktojnë temat ose energjinë që të gjithë në glob do të përjetojnë në një vit të caktuar. Ky vit është një vit i gjashtë universal, dhe kjo do të thotë marrëdhënie, qëllime dhe stabilitet. Express.co.uk bisedoi me astrologen dhe eksperten e numerologjisë Francesca Oddie për të zbuluar gjithçka që duhet të dini për vitin 2022, sipas numerologjisë.

Numerologjia është studimi i numrave me besimin se ata kanë një rëndësi shpirtërore në jetën e një personi.
Praktika mbështetet në një marrëdhënie hyjnore ose mistike midis një numri dhe ngjarjeve ose ndjenjave, madje mund të shtrihet në vlerën numerike të shkronjave në fjalë, emra dhe ide.

Nëse po kërkoni të shihni se si do të jetë viti 2022, numerologjia ka disa sugjerime.

Zbulimi i ‘vitit universal’ në numerologji mund t’ju mësojë se çfarë ka të ngjarë të ndodhë në një vit të caktuar.

Për të gjetur Vitin Universal në numerologji, duhet të bëni një shumë të shpejtë, shpjegoi Françeska.

Ajo tha: “Ju mblidhni shifrat e veçanta të vitit kalendarik (për vitin 2022 kjo është 2+0+2+2 = 6)

“Dhe më pas, nëse merrni një numër dyshifror, i shtoni këta numra së bashku për të marrë një shifër të vetme.”

Kjo do të thotë se 2022 është një vit i gjashtë”, dhe 2021 ishte një “vit i pestë”.

Sipas Françeskës, temat e vitit 2022 do të jenë:

Përshtatja dhe harmonizimi

Lëvizje për përmirësimin e kushteve shëndetësore

Përparimi në arsim

Ekonomia shtëpiake

Viti 2022 ka të bëjë me pranimin dhe marrjen e përgjegjësisë, sipas Numerology.com

Viti i kaluar ishte një vorbull dhe shumica prej nesh ndiheshin jashtë kontrollit, por kjo do të fillojë të qetësohet në vitin 2022.

Faqja shpjegon: “Pas një morie ndryshimesh dhe rregullimesh që na solli Viti i pestë Universal në 2021, është koha që bota të përshtatet me një ritëm të ri dhe të shfrytëzojë sa më shumë realitetin tonë të ri.

Një tjetër temë e vitit 2022 është gjetja e ekuilibrit në marrëdhëniet tuaja, gjë që nuk është befasi sepse gjashtëa është e me Venusin (planeti i dashurisë dhe marrëdhënieve).

Numerology.com thotë: “Shumë nga njerëzit që takoni mund të kenë një rol të caktuar për të luajtur në zhvillimin tuaj si individ, duke vepruar si katalizatorë për t’ju ndihmuar të shndërroheni në personin që duhet të bëheni në këtë jetë.”

Megjithatë, nuk do t’ia dilni lehtë me të gjithë. Faqja paralajmëron: “Disa marrëdhënie mund të sjellin vërtet vështirësi në rrugën tuaj. Rritja shpesh nuk është një proces i rehatshëm dhe kjo mund të jetë veçanërisht e vërtetë kur duhet të rriteni së bashku me një person tjetër ose me shumë njerëz. Nëse i keni dhënë një çmim vetes, pavarësisht nga miqtë, familja dhe kushdo tjetër në jetën tuaj, atëherë është koha për të edhe fushën e lojës. Ju nuk keni nevojë të hiqni dorë nga hapësira, por duhet të gjeni harmoni me të tjerët dhe t’u jepni atyre mundësinë që të mbështeten tek ju kur kanë nevojë.

Numri gjashtë ka të bëjë me përgjegjësinë dhe përpjekjen e qëllimshme.

Për këtë arsye, Numerology.com këshillon të gjithë që “të bëjnë përpjekje serioze drejt ëndrrave tuaja dhe të mos kënaqen me fluturimet e fantazisë”.

Në vend të kësaj, faqja thotë: “Vendosni përpjekjet tuaja për të ndërtuar diçka që mund t’i rezistojë provës së kohës.Nëse punon shumë, mund të nisësh një udhëtim që zgjat pjesën tjetër të jetës ose të paktën ndërton themelet e së ardhmes tënde. Nëse dëshironi një lexim të përshtatur për ju, përpunoni numrin tuaj personal të vitit.

Për ta bërë këtë, ju shtoni numrin e muajit tuaj të lindjes dhe datën e lindjes në vitin kalendarik, (2022).

Më pas, zvogëloni çdo shifër dyshifrore në një shifër të vetme gjatë gjithë procesit.

Kur të keni një shifër të vetme, hulumtoni se çfarë do të thotë ky vit personal dhe jetoni sipas këshillave për vitin e ardhshëm.