Në 24 orët e fundit në Greqi janë shënuar 19075 raste të reja me COVID-19 dhe 111 viktima.

665 persona është numri i të intubuarve, që po vijojnë betejën në spital me sëmundjen që deri tani ka marrë miliona jetë në botë.

Në Greqi, ashtu si në të gjithë botën dominant është varianti i ri, Omicron që po vijon që të përhapet me shpejtësi.