Njerëzit bëjnë gabime dhe nuk ka asgjë të keqe për këtë, për sa kohë sa po mësoni prej tyre dhe nuk i përsërisni të njëjtat gabime. Megjithatë, ka disa njerëz që nuk mësojnë kurrë nga të tyret dhe përfundojnë duke bërë të njëjtat gabime.

Binjakët

Binjakët bëjnë gabime, por është e rrallë që ata të mësojnë prej tyre. Jo sepse nuk duan, por sepse harrojnë. Kjo është arsyeja pse ata priren të vuajnë shumë dhe gjërat gjithmonë shkojnë keq në jetën e tyre.

Virgjëresha

Virgjëreshat, gjithashtu, nuk mësojnë kurrë nga gabimet e tyre të së kaluarës. Ata bëjnë gabime, kanë pendim, harrojnë dhe vazhdojnë. Ajo që u mungon mes gjithë kësaj është të mësojnë. Kjo rezulton të jetë një pengesë e madhe në jetën dhe karrierën e tyre; megjithatë, ata mbeten të paprekur prej tij.

Demi

Demi, ashtu si Virgjëreshat, bëjnë gabime, por kurrë nuk mësojnë prej tyre. Mësimet e tyre vijnë nga njerëz që i bëjnë të kuptojnë se ku kanë gabuar, por ata kurrë nuk i mësojnë gjërat vetë. Dhe në fund, ata janë gjithmonë plot pendim dhe keqardhje, por edhe kjo është e përkohshme.

Gaforrja

Gaforrja gjithashtu nuk mëson nga gabimet e së kaluarës edhe pasi ka vuajtur nga dështime të shumta. Ata mendojnë se çdo situatë duhet të trajtohet ndryshe, gjë që është e vërtetë deri diku, megjithatë, ata nuk e kuptojnë faktin se disa mësime duhet të mësohen dhe disa qasje mbeten të njëjta. Është e vështirë ta bësh Gaforren të kuptojë se humbjet që pësojnë janë rezultat i mosmësimit nga gabimet e tyre të së shkuarës.