Është koha për të realizuar planet që keni. Muajt në vazhdim do të jenë vendimtare për të ardhmen. Është koha të kaloni kufijtë tuaj dhe të bëni diçka të re. Astrologët pohojnë se këto shenja do të fillojnë një fazë të re dhe më të lumtur të jetës.

Binjakët-Të lindurit në këtë shenjë mund të lehtësohen kur bëhet fjalë për financat sepse kanë një zgjidhje të madhe për këto probleme. Për disa persona, kjo është një kohë e mirë për të filluar një biznes të ri. Gjëja më e rëndësishme është ta shfrytëzoni këtë periudhë me mençuri pasi yjet do të jenë në favorin e tyre.

Peshorja-Ditët e para të pranverës do të jenë vendimtare. Peshorja do të heqë dorë nga gjithçka që ka krijuar shtrëngim dhe parehati në të kaluarën. Do të marrin energji për të bërë gjithçka dhe do të kalojnë ditët më të mira. Dalja nga zona e sigurisë nuk do të jetë e lehtë por është e pashmangshme për gjithçka që ju ndjek.

Peshqit-Për Peshqit, kjo është një kohë e shkëlqyer për të rregulluar jetën e tyre në çdo mënyrë. Duhet t’i përkushtohen më shumë punës, qëllimeve të biznesit dhe do të shohin se si suksesin do të vijë ngadalë. Nuk duhet të shqetësohen dhe frikësohen sepse këtë periudhë do të realizojnë dëshirat që kanë.

Dashi-Ndryshe nga shenjat e tjera, Dashi ka një periudhë dashurie. Do të humbin në romancë. Do të jetë një periudhë romantike në të cilën do të kenë gjithë fuqinë dhe fokusin. Kanë vëmendjen dhe dashurinë e gjithë universit. Ndoshta pikërisht tani do të gjejnë personin e përsosur që kanë kërkuar prej kohësh.

Gaforrja-Të gjitha të këqijat dhe dështimet do të mbeten pas. Pranvera do të sjellë paqe dhe relaks. Do të kuptojnë se sa e rëndësishme është familja dhe do të jenë të kënaqur me faktin se sa e mirë është marrëdhënia. Kjo është një periudhë për ngjarje dhe gjëra të bukura. Duhet ta shijojnë këtë periudhë të favorshme për ta.