A keni njohur ndonjëherë dikë i cili njihej për përgojimin e njerëzve? Me shumë mundësi përgjigjja do të jetë po. Qoftë në një vend pune, kolegj, apo edhe në jetën personale, të gjithë kemi hasur në dikë që përgojon dhe pëlqen ta bëjë këtë.

Ndërsa mund të pyesni veten se çfarë i bën ata të tillë mund të jetë sepse është një nga tiparet e tyre të personalitetit. Këtu janë disa shenja të zodiakut që sipas astrologjisë përgojojnë njerëzit.

Virgjëresha-Virgjëreshat kanë zakon të përgojojnë. Ato mund të duken shumë të ëmbla kur janë para jush, por nuk humbin një shans për t’ju përgojuar.

Bricjapi-Njerëzit me këtë shenjë të horoskopit gjithashtu përgojojnë më së shumti njerëzit. Bricjapët gjithsesi e bëjnë këtë pa dashje. Ajo që mund t’u duket atyre si mënyrë ankese për personin tjetër, në fakt përkthehet në përgojim.

Demi-Demi përgojon edhe kolegët. Ata duan të dominojnë dhe kur duket se dikush tjetër po ua kalon mund të përgojojnë dhe të bëjnë gjithçka që duhet për të ruajtur epërsinë dhe pozitën e tyre. Demi punon shumë, por përgojojnë në të njëjtën kohë, gjë që ndonjëherë mund të kalojë pa u vënë re.

Akrepi-Akrepat, gjithashtu, janë njerëz që u pëlqen të përgojojnë për të kënaqur njerëzit e tjerë. Akrepëve u pëlqen të kënaqin të moshuarit dhe shefat dhe nga kjo ka mund të kenë zhvilluar zakonin e tyre të përgojimit.