Anëtarët e Komisionit të Rithemelimit kanë mbërritur këtë mesditë sërish në selinë e Partisë Demokratike.

Deputetët Flamur Noka, Belind Këlliçi dhe ish deputeti Klevis Balliu hynë në ambientet e PD dhe thanë se po priten ekspertët për të hequr dyert e blinduara.ët e Komisionit të Rithemelimit kanë mbërritur këtë mesditë sërish në selinë e Partisë Demokratike. Noka ka deklaruar se do duhet një kohë e gjatë për të çmontuar dyert e blinduara.

“Do çblindohet do kthehet nga bunker në shtëpinë e demokratëve siç ka qenë. Po presim ekspertët për çblindimin e saj cdo demokrat është në shtëpinë e tij kjo është e padiskutueshme të gjithë të punojmë për tu bashkuar e për tu përballur me regjimin kriminal që është sot në fuqi, ai është armiku ynë. Me njëri tjetrin nuk ka asgjë cdo gjë është e tejkalueshme.

Po presim ekspertët që të bëjnë inspektim si duhet se nga informnacionet që kemi ne duhet shumë punë dhe duhen ekspertë të kualifikuar për çblindim por kjo është një kosto që duhet ta mbajmë, nuk kemi cfarë i bëjmë. Shtëpia e lirisë do kthehet në shtëpi lirie, shtëpia ne demokratëve do kthehet në shtëpi e demokratëve”, tha Noka.