Disa liderë të G20-ës u ngritën dhe u larguan nga takimi i G20-ës kur ministri rus i financave Anton Siluanov mori fjalën.

Uashington Post raportoi se në mesin e atyre që u larguan nga takimi ishin sekretarja amerikane e Thesarit, Janet Yellen dhe zyrtarë ukrainas. Në takimin para Rusisë folën pikërisht delegatët e Kievit.