Disa shenja të zodiakut janë të lindura për të jetuar sipas parimeve të tyre, por ka katër shenja që kanë standarde të dyfishta dhe shpesh mbrojnë një gjë ndërsa bëjnë krejt të kundërtën vetë.

Binjakët

Ata janë tepër ambiciozë për të lejuar që morali dhe vlerat e tyre jetësore të qëndrojnë në rrugën e suksesit. Ata nuk e kanë problem të shkelin idealët e tyre në mënyrë që të arrijnë qëllimin sa më lehtë dhe shpejt. Ata janë hipokritë, mashtrues dhe pasiv-agresivë. Përveç kësaj, ai lehtë do të “godasë dikë me shpinë” dhe do të tradhtojë besimin.

Akrepi

Ai nuk beson në dhënien e të tjerëve një shans të dytë dhe nuk mund të falë dhe të harrojë. Kur dikush tradhton besimin e tyre, i mbyllin të gjitha dyert. Por kur ata tradhtojnë dikë, ata presin që të falen dhe të kuptohet ana e tyre e historisë.

Shigjetari

Shpesh quhen hipokritë, sepse janë tepër të sjellshëm dhe tepër të vëmendshëm për t’i thyer zemrën dikujt me vetëdije. Për më tepër, ata rrallë i përmbahen parimeve të tyre dhe lehtë i injorojnë ato kur u përshtatet atyre.

Ujori

Ata kanë një buzëqeshje për të gjithë dhe bëjnë sikur kujdesen për ndjenjat e gjithsecilit, por thellë në të vërtetë ata gjykojnë dhe vlerësojnë këdo që njohin.
Ata përpiqen të krijojnë përshtypjen se janë të relaksuar, të mirë dhe se pranojnë gjithçka ashtu siç janë, por kjo është vetëm një fasadë me të cilën ata fshehin natyrën e tyre dënuese dhe kritike, shkruan Pinkvilla.