Fitoret ushtarake ruse në pjesë të Ukrainës lindore janë “shumë të përkohshme” dhe çdo territor që ata kanë pretenduar përfundimisht do t’i kthehen Kievit, tha Presidenti Volodymyr Zelenskyy.Udhëheqësi ukrainas i tha televizionit lokal se vendi i tij do të kishte më shumë luftime të përgjakshme, por theksoi se vetëm diplomacia mund t’i japë fund luftës.”Për ta, të gjitha këto fitore, okupimi i Krimesë apo Donbasit është shumë i përkohshëm. Dhe e gjithë kjo do të kthehet pasi ky është territori ynë”, tha Zelensky.