A tërhiqen përfundimisht heteronimet apo homonimet? Sipas yjeve, tre shenjat e mëposhtme nuk mund të bashkëjetojnë në një marrëdhënie me të njëjtin partner, sepse ndërkohë që ka ngjashmëri, ato nuk i afrojnë por në fund i largojnë. Lexoni më poshtë cilët çifte me të njëjtën shenjë nuk do të gjejnë lumturinë por hallin e tyre nëse përpiqen të jenë bashkë!

Dashi & Dashi

Një Dashi me një shoqërues të së njëjtës shenjë duket se i përshtatet! Domethënë, kimia dhe tërheqja që do të ekzistojë që në momentin e parë për shkak të dinamizmit dhe energjisë së tyre do të jetë e pabesueshme por nuk do të zgjasë shumë dhe për fat të keq karakteristikat e tyre të përbashkëta do të sjellin vetëm tensione në marrëdhënie. Egoizmi do të jetë kaq i madh nga të dyja palët dhe gjithmonë do të ketë një betejë se kush do të jetë lider. Pra, është e vështirë të krijosh një marrëdhënie normale!

Luani dhe Luani

Por luanët vështirë se mund ta tolerojnë njëri-tjetrin dhe të mos luftojnë. Të dy duan të kenë epërsinë, të dy duan të kenë të gjithë dritat dhe vëmendjen të përqendruar tek ata dhe kaq shpejt grindet, do krijohen keqkuptime ndërsa konkurrenca mes tyre do i largojë gjithnjë e më shumë. Gjithmonë do të ketë një luftë të vazhdueshme se kush do të imponojë mendimin e tij dhe kjo do t’i lodhë ata dhe së shpejti do të çohen në ndarje.

Akrepi & Akrepi

Por Akrepi vështirë se mund të mbajë një marrëdhënie me një tjetër Akrep. Ata të dy do të jenë të fshehtë, të errët dhe të çuditshëm dhe kështu do të ketë gjithmonë pyetje dhe boshllëqe rreth asaj që personi tjetër ka në mendje. Kjo do të krijojë dyshime të cilat nga ana tjetër do të çojnë në grindje dhe xhelozi. Përveç kësaj, Akrepi është shumë posesiv, por nuk dëshiron që partneri që zgjedh ta trajtojë në mënyrë shtypëse dhe gjithashtu ofendohet kur tjetri e sfidon. Kështu së shpejti për arsyet e mësipërme ky çift do të ndahet.