Puthuni dhe përkëdheluni. Puthja zgjon sistemin endokrinik që prodhon karburantin për eksitimin.

Mbajini rrobat veshur. Edhe pse dëshira mund të jetë shumë e fortë, të qëndruarit veshur e nxeh akoma më shumë situatën. Kështu kurseni edhe kohë.

Ndryshoni vend. 5 minuta pozicion misionar në krevat dhe pastaj provojeni njëherë në dush ose në kuzhinë.

Përqëndrohuni, mos u hallakatni. Përqëndrojini mendimet. Fantazitë për seksin e ndihmojnë trupin të shfaqë atë që truri mendon.

Përshtateni imagjinatën seksuale me fjalët tuaja. Komunikimi gjatë seksit mbi atë çka po ndodh, ju ndihmon që të jeni të fokusuar te njëri-tjetri. I pisët apo i pastër dialogu, është çështje preferencash.

Burimi: Health