Skenari: Dashuria e jetës sime u nda nga unë. Një vit më vonë, gjeta një të dashur të ri të këndshëm, të adhurueshëm dhe të devotshëm. I dashuri i vjetër frikësohet, kërkon falje dhe më propozon për martesë. Unë vendos të qëndroj me të dashurin e ri. Problemi: Dy vite më vonë unë mendoj për të dashurin e vjetër, 15 herë në ditë.

Ai ende më merr në telefon. Ne takohemi pasi dalim me qenin tonë të dashur. Ende themi të dua dhe ndjej flutura në stomak kur jam pranë tij. Pyetja: Mos jam gjë e çmendur? I dashuri i ri është shumë i këndshëm. Jam e dashuruar me dy djem! Me njërin më shumë me mendje dhe me tjetrin më shumë me zemër. Si mund të zgjedh? Apo të ndaj.

E. Jean: Le ta analizojmë këtë: 130 fjalë shkruhen në letrën tënde. 107 janë për të dashurin e vjetër. Vetëm 23 lidhen për të dashurin e ri. Ti i përgjigjesh pyetjes tënde duke e filluar letrën me fjalët: “Dashuria e jetës sime …”. Seriozisht, vërtetë të duhet një përgjigje nga unë?

Burimi: Elle