Mes qindra trupave të gjetur në varrin masiv në një pyll në periferi të qytetit të çliruar nga ukrainasit, u gjetën edhe ato të një familjeje të tërë. Sipas raportimeve Dmytro Lubinets, komisioner për të drejtat e njeriut në Parlamentin e Ukrainës, në varr janë nëna, babai, të dy rreth të tridhjetave, gjyshërit dhe vajza 5-6 vjeç.

“Ne kemi lajme nga burime lokale se të gjithë u vranë në sulmet ajrore të kryera nga avionët rusë”, tha Lubinets në videon e postuar në Telegram, duke konfirmuar kështu se viktimat e bombardimeve dhe njerëzit viktima të ekzekutimeve të shkurtra janë varrosur në varr masiv, disa të varrosur ende me litar në qafë dhe me duar të lidhura.