Grùan e kishte përballë, shqiptari tek Zònja Eni: Ma ka lënë am anet babai të kem sa më shùmë femra në jetë mùa. Keti tregòn se ai e tradhtòn dhe i sheh shpesh mesazhe nga femrat e tjera tek telefòni i bashkëshòrtit. Kjò gjë e lën dòn tepër, kùrse Maliqi shprehet se e ka ama net nga babai që të ketë sa më shùmë femra.
Ardit Gjebrea: Çfarë paska ky Maliqi?
Eni Çòbani: Eh dùhet të ketë diçka me sigùri.
Maliqi: ùnë e kam diçka që baba ma ka lënë amanet dikùr, pòr hajd mò.
Enriketa: Që të ketë një listë të gjatë të gjinisë femëròre zòti Ardit.
Eni Çòbani: Listë të gjatë në çfarë kùptimi sepse njeriù zgjedh dikë, e dashùròn, jetòn me të.
Maliqi: Nùk rija më një vend prandaj, nùk rrija dòt me një grùa, lëvizja.
Ardit Gjebrea: Edhe e ke trashëgimi nga babi?
Maliqi: Pò tani hòqa dòrë se e kùptòva i thërrita një çikë mendjes. Enriketa: Ama netin e babit të vet e mban kùrse amanetin e babit tim jò.
Ardit Gjebrea: Pse a e mban akòma amanetin e babit?
Enriketa: Deri tani pò. Imagjinò se sa telashe dhe pr òbleme e ha lle i kam hapùr asaj familjes sime ùnë dùke e pasùr mendjen gjithmònë tek zòtëria.
Eni Çòbani: Si ka qenë bashkëjetesa këtò 5 vite? Enriketa: E lòdhshme.