Dashi

Do të përjetoni ngjarje që do t’ju mbushin me optimizëm për të ardhmen. Ka të ngjarë që gjatë këtyre shtatë ditëve të merrni oferta të ndryshme dhe informacione të rëndësishme për ju. Do të keni mundësi të realizoni shanse të reja të favorshme që do t’ju lindin. Informacioni që do të merrni nga një person që jeton pranë jush do të jetë i rëndësishëm për ju. Disa nga pritshmëritë tuaja për këtë javë do të lidhen me një takim, bisedë apo mbledhje të rëndësishme. Gjatë javës do të keni biseda me të afërmit ose do të angazhoheni për veprime specifike të natyrës financiare me ta. Është e mundur të merrni para ose të zgjidhni një dokument financiar me një person nga rrethi juaj i të afërmve. Ngjarjet e papritura këtë javë do t’ju japin mundësi të reja. Gjatë javës do të flisni dhe do të merrni vendime në lidhje me strehimin aktual ose të ardhshëm. Është e mundur që një ngjarje specifike këtë javë t’ju provokojë për veprime të tilla. Djemtë dhe vajzat do të përjetojnë momente interesante dhe energjike. Monitoroni me kujdes marrëdhëniet tuaja me gratë e lindura në shenjën e Binjakëve, Peshores apo Ujorit, sepse ato sjellin përvoja, informacione apo eksperienca të rëndësishme për ju. Ju mund t’i përdorni këto shtatë ditë për të bërë plane në lidhje me ndryshimet që keni ndërmend të angazhoheni në muajt e ardhshëm. Mos injoroni informacionin ose ndihmën e njerëzve të lindur nën shenjat e ujit. Burrat do të jenë të padurueshëm, të pakujdesshëm dhe të prirur për polemika gjatë këtyre shtatë ditëve. Manifestimet e xhelozisë do të jenë shumë të forta, emocionale dhe të paparashikueshme. Çështjet tuaja financiare do kenë një zhvillim ndaj çdo situate që do të krijohet gjatë javës ose me të cilën do të angazhoheni. Kjo do të jetë një kohë e favorshme për të negociuar një pagë më të mire, ose për të paguar një angazhim të caktuar. Gratë do kenë një angazhim të pakëndshëm me një burrë (ndoshta nga familja), dhe problemi do të lidhet me karakterin apo temperamentin e këtij personi. Shqetësimet që lidhen me shëndetin e një mashkulli janë të mundshme. Ndoshta do të jetë dikush me të cilin nuk jetoni ose dikush që ka probleme të vjetra shëndetësore.

Demi

Lajme apo ngjarje të ndryshme do t’ju tregojnë korrektësinë e disa prej vendimeve që keni marrë. Kjo është veçanërisht e vërtetë për vendimet në lidhje me marrëdhëniet tuaja me miqtë ose të njohurit. Udhëtimi këtë javë mund të ndryshojë për një sërë arsyesh. Gjatë javës do të ketë një konflikt ose një situatë të diskutueshme në lidhje me një pronë që ju ose dikush nga familja juaj zotëron. Surprizat e kësaj jave do të lidhen me personat me të cilët punoni. Një mundësi e papritur për një punë të re ose një aktivitet të ri mund të lindë për disa prej jush. Gjatë kësaj jave, mund të merrni një ftesë për një mbledhje ose një takim që lidhet me të afërmin tuaj. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shumë do të përjetojnë emocione të ndryshme që lidhen me lajmin e mëmësisë së ardhshme ose lindjes së një fëmije. Djemtë dhe vajzat do të kenë më shumë angazhime familjare apo personale. Ngjarjet gjatë javës do zhvillohen shpejt dhe vështirë se do të gjeni kohë të mjaftueshme për të pushuar. Gjatë javës, mund të braktisni papritur idenë ose planin tuaj. Burrat do të duhet të drejtojnë vëmendjen e tyre në probleme dhe angazhime të ndryshme shtëpiake. Shumë do të jenë të kënaqur me një blerje të re, një dhuratë ose diçka që do të bëni me duart tuaja. Humori juaj do jetë i paqëndrueshëm, gjë që do të jetë për shkak të faktorëve dhe ngjarjeve të ndryshme mbi të cilat nuk keni kontroll. Gratë do të kalojnë shtatë ditë shumë të rëndësishme, vendimesh dhe ndryshimesh, gjëra të reja apo njerëz të rinj në jetën tuaj. Mund të ketë një zhvillim të ri ose shumë interesant në jetën tuaj të dashurisë ose martesës. Gjatë kësaj jave në vendin tuaj të punës do të lindin situata të ndryshme të papritura që do të kërkojnë vëmendje më serioze nga ana juaj.

Binjakët

Do të angazhoheni në një sërë çështjesh profesionale. Disa nga momentet e rëndësishme në punën tuaj do të lidhen me klientët ose partnerët e biznesit. Surprizat në një farë mënyre këtë javë do të kenë njëfarë lidhjeje me një fëmijë. Gjatë javës do të merrni një ftesë apo një ofertë, të cilën nuk duhet ta pranoni me nxitim, sepse situata mund të rezultojë krejtësisht ndryshe. Shmangni ndarjen e informacionit pa e verifikuar atë, pasi ka të ngjarë të përhapni lajme të rreme këtë javë. Konfliktet këtë javë do të jenë pothuajse gjithmonë pasoja të natyrshme të gabimeve dhe lëshimeve tuaja të së kaluarës. Do të jetë shumë e rëndësishme gjatë këtyre shtatë ditëve të mos lejoni iluzionet apo ëndrrat joreale të përcaktojnë planet apo dëshirat tuaja. Djemtë dhe vajzat do të befasohen nga një letër, mesazh apo telefonatë nga një mik me të cilin nuk kanë kontakte prej kohësh. Njohjet tuaja të reja këtë javë në shumicën e rasteve do të jenë me njerëz nga qytete dhe vende të ndryshme. Gjatë kësaj jave, disa prej jush do të jenë në gjendje të dalin nga një ‘ngërç’, të zgjidhin një problem kompleks ose të arrijnë harmoninë në një marrëdhënie problematike. Burrat do të kenë biseda të vështira, por të domosdoshme. Gjatë javës do të komunikoni më shpesh me meshkujt. Në të njëjtën kohë, mos u mbështetni verbërisht në asnjë informacion ose sugjerim që merrni nga një mashkull. Kontrolloni përsëri kur të keni mundësi për detaje! Gratë do e kenë të vështirë të gjejnë paqen. Do të zemëroheni për gjëra të vogla, do të jeni xhelozë në dashurinë apo marrëdhënien tuaj intime. Kujtimet e kaluara, çështjet e pazgjidhura ose marrëdhëniet e pazgjidhura do t’ju krijojnë një problem ose tension gjatë këtyre shtatë ditëve. Do të jetë mirë të tregoheni delikat dhe të kujdesshëm në kontaktet me personat e lindur në shenjën e Demit, Bricjapit apo Virgjëreshës.

Gaforrja

Mos u frikësoni për shkak të gabimeve që keni bërë javën e kaluar ose keqkuptimeve. Gjatë kësaj jave do të keni mundësi të bëni korrigjime, por jini të gatshëm për kompromis dhe në disa raste të kërkoni falje. Gjatë kësaj jave, do të jetë e rëndësishme të kuptoni se çështjet tuaja financiare janë shumë të paqëndrueshme. Mendimi dhe planifikimi i qetë do t’ju nxjerrin nga kjo situatë e çrregullt dhe do t’ju ndihmojnë të stabilizoheni. Në punën tuaj, ju mund t’u besoni plotësisht kolegëve, partnerëve ose menaxherëve tuaj. Do të jeni me fat këtë javë, por një rol të rëndësishëm në punët tuaja do të luajë sharmi juaj personal dhe aftësia juaj për të komunikuar në mënyrë diplomatike me njerëzit e tjerë. Në këtë mënyrë do të mund të bëni përshtypje te partnerët e rinj të biznesit. Gjatë kësaj jave tregohuni kërkues ndaj vetes dhe mos u jepni në ekstrem pas kënaqësive të përkohshme. Do të keni një kohë të favorshme për aventura dashurie dhe njohje të reja. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të mësoni disa gjëra të rëndësishme për partnerin tuaj aktual dhe kjo do t’ju bëjë ta shikoni marrëdhënien tuaj në një mënyrë të re. Djemtë dhe vajzat mund ta përdorin këtë javë për të bërë disa lloj terapie. Shqetësimet në dashuri tani janë të padëshiruara, jini të natyrshëm, ji vetvetja! Në përgjithësi, do të jetë e vështirë të keni kohën gjatë këtyre shtatë ditëve, pasi detyra dhe angazhime të reja do të lindin jashtë asaj që keni planifikuar. Kjo mund të çojë në shtyrjen e takimeve ose mbledhjeve të premtuara. Burrat do të kalojnë shtatë ditë interesante dhe të paharrueshme. Për ju që jeni të hapur ndaj gjërave të reja në jetë, presin takime interesante, përvetësim njohurish apo aftësish të reja, ndryshime për mirë…. Edhe punët tuaja familjare do të zhvillohen mirë, falë një qasjeje të re në zbatimin e tyre. Gratë do të përballen me probleme që lidhen me disa tipare negative të karakterit të tyre. Ju pëlqen apo jo, ju vetë do të provokoni disa probleme në jetën tuaj gjatë këtyre shtatë ditëve. A mund t’i shmangni ato? Sigurisht, nëse tregoni më shumë kujdes në atë që thoni dhe bëni.

Luani

Emocionet do të ndikojnë shumë në vendimet dhe veprimet tuaja. Kjo nuk do të jetë një javë e lehtë për ju, ndaj mos e lini veten të humbni kohën tuaj për gjëra që nuk janë të rëndësishme në këtë moment. Në punën tuaj, komentet dhe veprimet e kolegëve apo klientëve mund të jenë burim tensioni. Mosmarrëveshjet nuk do të çojnë në një armëpushim, por kërkimin e një kompromisi të arsyeshëm. Gjatë javës, mund të vendosni të surprizoni një të dashur me një dhuratë. Kjo do të jetë një kohë e favorshme për të udhëtuar me familjen. Gjatë javës, shmangni kthimin në të kaluarën tuaj: dashurinë e vjetër, punën e vjetër ose miqësitë e vjetra që tashmë nuk kanë më kuptim. Ata që kanë një fëmijë do të angazhohen për të zgjidhur një çështje shëndetësore ose një çështje tjetër personale. Djemtë dhe vajzat duhet të shmangin humorin pesimist dhe depresiv. Para së gjithash, mendoni se çfarë mund të bëni për veten tuaj. Krijoni rehatinë tuaj personale! Disa prej jush do të tërhiqen në diskutime që lidhen me stabilizimin e financave personale ose familjare. Probabiliteti për të kërkuar një punë të re është shumë i lartë. Burrat do të kenë një bisedë të vështirë, emocionale ose konfliktuale me një burrë tjetër që mund të jetë një anëtar i familjes, mik, koleg ose i njohur rastësor. Në përgjithësi, java do t’ju japë mundësinë të zhvilloni idetë dhe potencialin tuaj kryesisht në fusha që lidhen me karrierën ose talentet tuaja personale. Gratë do të duhet të kujdesen për fëmijët që kanë nevojë për ndihmë ose mbështetje. Disa shqetësime do të lindin për ato gra që do të përjetojnë ndarjen nga një i dashur për shkak të udhëtimeve këtë javë.

Virgjëresha

Përdorni javën 3-9 tetor për të rivlerësuar veprimet dhe arritjet tuaja deri tani. Mendoni me kujdes për përvojat, sukseset dhe dështimet tuaja që nga fillimi i vitit e deri më tani. Flisni me njerëzit që mendoni se janë të rëndësishëm për planet dhe qëllimet tuaja. Mos e injoroni mendimin apo këshillën e tyre. Konsiderojini ato, vlerësojini ato dhe më pas vendosni nëse do të përfitoni prej tyre. Gjatë javës do të përjetoni ngjarje të ndryshme të këndshme që lidhen me një fëmijë. Në disa raste, ata mund të kërkojnë blerjen e veshjeve të nevojshme, sendeve, një dhuratë ose shpenzime të tjera parash. Gjatë këtyre shtatë ditëve, tensioni në vendin tuaj të punës do të jetë i madh. Me shumë mundësi do ta keni të vështirë të kontrolloni ngjarjet ose emocionet e kolegëve, klientëve ose mbikëqyrësve tuaj. Mundohuni ta përjetoni çdo situatë me një shaka dhe një buzëqeshje. Shmangni shfaqjet e sarkazmës ose shakave të papërshtatshme që mund t’ju bëjnë të dukeni keq ose t’ju vendosin në një situatë të pakëndshme. Gjatë kësaj jave do të keni mundësi të zhvilloni miqësitë tuaja. Njohjet e krijuara tashmë mund të kenë njëfarë ndikimi në vendimet që do të merrni këtë javë. Njohjet e reja që do të lindin gjatë kësaj periudhe do të kenë një mision specifik në jetën tuaj. Jepuni atyre kohë që të zhvillohen natyrshëm. Do të jetë shumë e rëndësishme gjatë këtyre shtatë ditëve të keni një pamje më optimiste për jetën tuaj të dashurisë, pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për një lidhje të re apo duke shijuar një ekzistuese. Djemtë dhe vajzat mund të vënë në një provë të vogël sinqeritetin dhe ndershmërinë e miqve të tyre. Kjo do të jetë një javë ku do të jetë e rëndësishme të përqendroheni në çështjet tuaja arsimore, profesionale dhe të biznesit. Nëse keni vendosur tashmë qëllime dhe plane, investoni energji dhe burime në zbatimin e tyre. Burrat do të përballen gjatë këtyre shtatë ditëve me inatin dhe kokëfortësinë e një njeriu tjetër të afërt. Ka mundësi që kundërshtimi mes jush të ketë të bëjë me ndonjë problem shëndetësor ose me një situatë tjetër të komplikuar, të pakëndshme. Në fakt, problemet tuaja këtë javë nuk do të jenë të reja. Në punën tuaj do të keni më shumë angazhime, situata që lidhen me një gamë të pasur emocionesh dhe eksperienca të ndryshme komike. Ju patjetër do të jeni në një pozicion më të mirë gjatë këtyre shtatë ditëve, por mos u mbështetni vetëm te fati juaj.

Peshorja

Do të ketë një mundësi interesante për të ndryshuar në mënyrë të favorshme të ardhurat tuaja. Gjatë javës, do të përjetoni një ngjarje të papritur që lidhet me një person me të cilin punoni: një koleg, menaxher ose klient. Gjatë këtyre shtatë ditëve do t’ju duhet të merrni një vendim në lidhje me udhëtimin, ose do të përjetoni një ndryshim në lidhje me lëvizjen në një shtëpi, fshat ose qytet tjetër. Ndonjëherë vendime të tilla mund të ndikojnë shumë në gjendjen shpirtërore. Kjo ndoshta do të jetë për shkak të faktit se jeni në mëdyshje, ose keni frikë nga veprimet e gabuara. Gjatë kësaj jave, kontaktet tuaja me personat e lindur nën shenjat e ujit do të kenë një zhvillim të favorshëm. Java sjell mundësinë e një takimi apo një ngjarje emocionale që lidhet me një person nga rrethi juaj i të afërmve, miqve apo fqinjëve. Gjatë javës do t’ju duhet të bëni një bisedë të sinqertë, por të vështirë me dikë të rëndësishëm për ju. Djemtë dhe vajzat do të investojnë shumë nga koha e tyre në gjëra që lidhen me arsimimin ose zhvillimin e një talenti. Do të keni shumë ngjarje për t’ju shijuar gjatë këtyre shtatë ditëve. Gjatë kësaj jave burrat do të duhet të jenë më aktivë në kontaktet e tyre sociale apo profesionale nëse duan të bëjnë ndonjë përparim real në plane, ide apo projekte më të rëndësishme. Gjatë kësaj jave ekziston mundësia e një takimi të lidhur me familjen, ose me njerëz nga rrethi juaj i të afërmve në një rast të veçantë. Gratë do të angazhohen në probleme apo detyra të ndryshme në lidhje me një anëtar mashkull të familjes, i cili mund të jetë djali, vëllai, bashkëshorti, babai etj. Një ndikim shumë të mirë në punët tuaja gjatë këtyre shtatë ditëve do të kenë personat e lindur nën shenjën e Peshores, Ujorit ose Binjakëve.

Akrepi

Do të dëshironi të bëni progres në planet që lidhen me zhvillimin tuaj si person apo profesionist. Shumica prej jush do të ndihen të sigurt se keni ndërtuar bazat e nevojshme për këtë. Është e mundur që çështjet dhe ankthet e pazgjidhura të qëndrojnë në ajër duke pritur që koha e tyre e favorshme të zgjidhet dhe të mbyllet. Gjatë kësaj jave do të jetë shumë e rëndësishme të jeni në gjendje të organizoni siç duhet punët tuaja. Një takim ose një bisedë me një grua do të zhvillohet sipas pritshmërive tuaja dhe do t’ju sjellë kënaqësinë që dëshironi. Nëse do të përfshiheni në çështje të mëdha financiare, gjatë kësaj jave, monitoroni me kujdes veprimet tuaja dhe mos bëni gabime apo tentativa manipulimi dhe mashtrimi. Njohjet e reja do zhvillohen në një drejtim interesant dhe do ju sjellin emocione pozitive në jetën tuaj të përditshme. E njëjta gjë vlen edhe për jetën tuaj personale, ku mund të përjetoni disa momente interesante. Një udhëtim me familjen apo për arsye familjare do ju sjellë emocione. Përdorni ditët e pushimit për të vizituar vende që nuk keni qenë më parë. Ngjarjet që lidhen me të afërmit tuaj nga një vendbanim tjetër do të jenë një rast për telefonata. Djemtë dhe vajzat do të kenë një javë për ta mbajtur mend. Do të keni eksperienca të rëndësishme dhe interesante që lidhen kryesisht me të afërmit, miqtë, kolegët, partnerët. Gjatë kësaj jave do të keni mundësinë dhe dëshirën për t`i planifikuar më mirë punët tuaja. Udhëtimet në këtë periudhë do të shoqërohen me shumë emocione, por rreziqet do të jenë në kurrizin tuaj. Burrat do të japin shumë energji dhe emocione në gjërat që presin t’i realizojnë këtë javë. Në përgjithësi, kjo javë ju sjell situata dhe përvoja të ndryshme të papritura, ndaj jini të gatshëm të reagoni në mënyrë adekuate për secilën prej tyre. Gratë do t’i përjetojnë problemet shumë emocionalisht gjatë këtyre shtatë ditëve. Përpjekjet për t’u manipuluar me informacione të rreme ose thashetheme duhet të injorohen shumë shpejt nëse doni të mbroheni nga pasojat e pakëndshme dhe situatat kompromentuese.

Shigjetari

Do të keni një kohë të favorshme për të punuar me dokumente të ndryshme. Ka shumë të ngjarë që do të jeni të kënaqur me një lajm, ose një ofertë që parashikon një ndryshim interesant të ardhshëm në jetën tuaj. Gjatë javës do të përjetoni ngjarje ose do të keni një rast gëzimi në lidhje me një fëmijë ose një të ri. Njohjet e reja me njerëz që janë më të rinj se ju do të jenë interesante dhe të dobishme. Disa nga momentet e pakëndshme do të lidhen me njerëz që do t’ju kërkojnë ose do t’ju vizitojnë në shtëpinë tuaj, të shqetësuar nga problemet, humbjet apo fatkeqësitë e tyre. Djemtë dhe vajzat mund të bëjnë një udhëtim të rëndësishëm gjatë javës. Kjo do të jetë një kohë e favorshme për zgjidhjen e një problemi pronash të paluajtshme. Gjatë kësaj jave, duhet të ruani ndjenjën tuaj të realizmit dhe drejtësisë. Mos lejoni debate në marrëdhënien tuaj për gjëra për të cilat nuk keni informacion të mjaftueshëm. Do të jetë shumë e rëndësishme gjatë këtyre shtatë ditëve të shmangni me çdo kusht konfliktet në familje. Burrat do të jenë në gjendje të gjejnë zgjidhje të lehta ose korrekte për problemet dhe shqetësimet e tyre dhe kjo sjell paqe dhe një ndjenjë stabiliteti. Mund të merrni këshilla apo ndihmë nga një person i lindur në shenjën e Dashit, Shigjetarit apo Luanit. Do të ketë disa ndryshime në punën tuaj për shkak të situatës ekonomike apo politike në vendin ku jetoni. Gratë do të kenë gjithashtu mundësinë të zgjidhin çdo çështje apo shqetësim të vjetër që nuk e prisnin të kishte një fund të favorshëm. Shumë ngjarje ose njerëz nga e kaluara juaj do të jenë të rëndësishëm në jetën tuaj të përditshme këtë javë. Disa nga planet tuaja mund të ndalojnë, por vetëm përkohësisht.

Bricjapi

Do të përfshiheni në një farë mënyre në situata të ndërlikuara në jetën e miqve apo kolegëve. Gjatë kësaj jave mund të merrni lajme lidhur me një ngjizje problematike, lindjen e një fëmije apo situata të tjera problematike që lidhen me një fëmijë. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jeni të kënaqur me lajmet që lidhen me një djalë, nip, ose një djalë tjetër të ri në familjen tuaj. Do të lindin situata të papritura në lidhje me paratë, si: një pagesë e harruar, një shpenzim i paplanifikuar, që mund t’ju shkaktojnë një vështirësi të përkohshme. Java paralajmëron krijimin e një njohjeje të re romantike në rrethana të papritura. Kini kujdes me kontaktet tuaja të reja dhe kini kujdes nga personat me identitet të rremë. Gjatë javës do të jeni bujarë në fjalë, premtime, dhurata. Do të keni shumë fjalë dhe pak zbatim të atyre që thoni. Kjo mund të jetë për shkak të mungesës së ambicies, vetë-dyshimit, skepticizmit, dyshimit, etj. Meshkujt do të përfshihen në dokumente të ndryshme të rëndësishme, kontrata, pagesa etj. Ka mundësi që të merrni para shtesë ose të papritura në buxhetin tuaj personal. Java sjell shumë eksperienca interesante për ju, si dhe një ngjarje emocionale që lidhet me një person të lindur në shenjën e Binjakëve, Peshores ose Ujorit. Java do të favorizojë udhëtime që lidhen me qëllime, plane dhe pritshmëri të ndryshme. Gratë do të kalojnë një javë ku do të ndërveprojnë shumë më tepër me një sërë njerëzish afër dhe larg. Do të përfshiheni në disa dokumente. Gjatë javës do të mësoni për një problem të rëndë shëndetësor ose një situatë të pakëndshme në jetën e një personi që njihni. Gjeni kohë për dashuri dhe eksperienca intime, sepse kjo do të jetë e rëndësishme për ju gjatë këtyre shtatë ditëve.

Ujori

Do t’ju duhet të merrni vendime të rëndësishme në lidhje me shtëpinë ku jetoni ose familjen tuaj. Disa prej tyre do të kërkojnë shpenzimin e parave ose shpenzimin e llojeve të tjera të burimeve, por ato patjetër do të jenë për më mirë. Për disa përfaqësues të kësaj shenje të zodiakut, java parashikon marrjen e një vendimi në lidhje me ndryshimin e shtëpisë ose përfshirjen në një çështje ligjore/gjyqësore lidhur me pronën. Gjatë javës, do t’ju duhet të përgatisni një dhuratë ose të dërgoni (të merrni) një pako. Gjatë javës, mbajini me kujdes gjërat tuaja personale. Këtë javë shumë do të kenë angazhime të ndryshme lidhur me shlyerjen, nënshkrimin e një dokumenti financiar, kontratë apo veprime të tjera të ngjashme. Për disa prej jush, java parashikon shpenzimin e parave në lidhje me shëndetin tuaj, terapinë ose trajtimin dentar. Gjatë javës, do të jeni të kënaqur me lajmet ose një favor që dikush do t’ju bëjë. Djemtë dhe vajzat do të duhet t’i qasen një situate ose konflikti të pakëndshëm me shumë delikatesë. Mos e impononi mendimin tuaj dhe mos i ‘hidhni benzinë ??zjarrit’. Në përgjithësi, këtë javë do t’ju duhet të tregoni më shumë vetëkontroll mbi emocionet tuaja. Nuk do të ketë asnjë problem që nuk mund ta zgjidhni në mënyrë diplomatike, me takt dhe durim. Burrat me shpresë dhe do të zhvillojnë një marrëdhënie miqësie ose dashurie. Marrëdhënia juaj me një person të lindur në shenjën e Demit, Virgjëreshës ose Bricjapit mund të ketë një zhvillim të papritur. Nëse keni një marrëdhënie romantike ose intime me një person të lindur në shenjën e Peshqve, Gaforres ose Akrepit, do ta keni të vështirë të kuptoni qëllimet e tij. Gratë do të duhet të shikojnë më praktikisht planet dhe qëllimet e tyre. Mos e humbni javën me gjëra që nuk mund t’i arrini vetëm sepse janë ëndrra juaj. Gjatë kësaj jave mund të shfaqen shqetësime të papritura shëndetësore, të cilat do të kalojnë pa komplikime.

Peshqit

Mund të krijohen rrethana të favorshme për ju, për zhvillimin e çështjeve apo angazhimeve që do të lidhen me paratë apo dokumentet financiare. Gjatë javës do të keni një takim ose një bisedë me njerëz me të cilët do të diskutoni për një problem shëndetësor të një personi që është i afërmi ose miku juaj. Kjo do të jetë një kohë e favorshme për gjithçka që lidhet me fëmijët. Shumë do të gëzohen për një ngjarje ose lajm që lidhet me lindjen e një fëmije. Gjatë javës do të prisni një telefonatë, një dokument apo një ofertë që do të jetë e rëndësishme për zhvillimin e planeve tuaja të ardhshme. Kontradiktat apo konfliktet me një grua janë të mundshme, të cilat nuk duhet të dalin jashtë kontrollit. Surprizat e kësaj jave do të lidhen kryesisht me jetën tuaj të dashurisë. Mund të bëni plane për një udhëtim të ardhshëm deri në fund të vitit. Në punën e tyre, burrat duhet të shmangin përballjen me një menaxher ose me një klient (nëse punoni me ta). Kjo mund të rrezikojë seriozisht pozicionin tuaj, dhe në disa raste edhe të jetë një arsye për të kërkuar një punë të re. Këtë javë do të rëndoheni emocionalisht nga një problem serioz shëndetësor i një familjari apo miku të ngushtë. Zhvillimi i një sëmundjeje të tillë nuk mund të jetë i zakonshëm për të gjithë përfaqësuesit e shenjës, por patjetër që do të kërkojë kujdes dhe trajtim specifik. Gjatë kësaj jave gratë duhet të jenë të kujdesshme me dokumentet financiare. Realiteti mund të dalë shumë më ndryshe dhe ju mund të mashtroheni në pritshmëritë tuaja. Merrni vendime të rëndësishme në lidhje me propozime të tilla pas një hulumtimi të kujdesshëm dhe me shumë kujdes.