Aktori Igli Zarka u eleminua sot nga gara e programit “Dance Albania”. Ka qenë verdikti i Ilir Shaqirit ai që e përjashtoi nga gara aktorin i cili në fund të garës iku pa i dhënë dorën edhe Alketa Vejsiut, e cila ja drejtoi gjithë mirësjellje dorën e saj.

Gjithçka nisi që me performancën e Iglit, të cilën Iliri e konsideroi të dobët dhe Iglin një nxënës të tij. Ky i fundit në filmat e përgatitur nga produksioni i kishte cilësuar komentet e Ilirit si një fjalor rruge që nuk i shkonin aspak një anëtari jurie. Mbrëmja e sotme e programit të kërcimit ngjante fiks si një nga ato mbrëmjet e Big Brother Albania.