Hëna e re mbërriti më 24 nëntor në orën 00:57 nga shenja e karakterizuar nga energjia, humori liberal, dashuria për aventurën dhe optimizmi që nuk dorëzohet kurrë. Bëhet fjalë për Shigjetarin. Kjo në vetvete jep një atmosferë pozitiviteti për shenjat që do të prekë dhe gjithashtu ata që kanë një horoskop në to. Gjithashtu, një kapitull i vjetër do të vuloset, por një kapitull i freskët dhe krejt i ri do të hapet sa hap e mbyll sytë i lumtur, pasi rrethanat fatkeqe dhe kushtet planetare do të mungojnë.

Cilat janë shenjat e zodiakut që do ta shohin fatin të buzëqeshë?

Shigjetari
Si mikpritës, do të shpërbleheni me sa më sipër. Entuziazmi juaj do t’ju motivojë të eksploroni çdo pëllëmbë të perspektivave të reja që hapen para jush. Jeta personale, marrëdhëniet dhe partneritetet do jenë më të mirat, megjithatë do t’ju duhet të zgjidhni dyert e duhura për t’u hapur me mençuri. Filtro veprimet tuaja nga momenti i emocioneve tuaja për të shmangur ndikimin e tyre negativ. Talentet, aftësitë dhe buzëqeshja bëhuni gati! Shigjetari është kthyer!

Peshqit
Jeta juaj profesionale do të jetë në qendër të vëmendjes me mundësitë që do të shfaqen para jush njëra pas tjetrës. Një lëvizje në karrierë ose një rritje në punën tuaj ekzistuese do t’ju mbushë me besim dhe do t’ju shpërblejë për punën tuaj të palodhur. Humori i lehtë i optimizmit mund t’ju çojë drejt lakmisë joserioze, por edhe lëvizjeve të kota, të cilat nuk do të sjellin zgjidhje për problemet e vjetra, ndaj tregohuni shumë të kujdesshëm në vendimet tuaja.

Demi
Pritjet tuaja do të rriten deri në qiell, pasi kjo Hënë duket se ju armatos me të gjitha furnizimet për të arritur qëllimet tuaja. Por ju duhet të mbani këmbët tuaja në tokë dhe të mos merrni asgjë si të mirëqenë. Në planin financiar do të ishte mirë të shmangni hapjet e mëdha edhe nëse e gjeni veten më rehat, ndërsa në aferat e dashurisë do t’ju vizitojë diçka e re, me rrezik të madh që të shpërthejë bomba nëse tashmë jeni në një lidhje.