Dashi

Vëmendja juaj do të drejtohet te detyrat apo angazhimet që kanë të bëjnë me të afërmit apo miqtë tuaj që jetojnë larg. Në përgjithësi, kjo javë sjell ngjarje interesante në jetën tuaj të dashurisë. Do të përjetoni emocione të këndshme. Shumë do të duhet të marrin një vendim në lidhje me një fëmijë gjatë këtyre shtatë ditëve, për të përmbushur një premtim ose për të përfunduar një angazhim. Djemtë dhe vajzat do të veprojnë kryesisht nga interesat dhe dëshirat e tyre, por kjo nuk do të thotë se do të jenë egoistë. Gjatë javës do të merrni vendimet e duhura dhe do të veproni praktikisht. Do të arrini të dilni nga një iluzion, ose të shpëtoni nga një shpresë që nuk ka asnjë shans të realizohet në këtë fazë. Burrat do të priren të ikin nga familja dhe detyrat e shtëpisë. Gratë do të kenë shtatë ditë të këndshme dhe një Krishtlindje të qetë në fund të javës. Do të veproni me shumë arsye, mençuri dhe sensualitet gjatë këtyre shtatë ditëve, duke krijuar për veten dhe për të dashurit tuaj humor dhe rehati festive. Java sjell lajme të rëndësishme.

Gëzuar Krishtlindjet!

Demi

Do të përdorni shumë nga koha dhe energjia juaj për të stabilizuar lidhjen tuaj intime, romantike apo martesore. Do të kërkoni gjithashtu kontakte më të shpeshta me miqtë, përfshirë ata me të cilët keni harruar të komunikoni. Njohjet e reja të krijuara këtë javë do të paraqesin një mundësi zhvillimi premtues, qofshin ato të lidhura me jetën tuaj personale, me punën apo me aktivitetin socio-politik. Këtë javë do të habiteni nga një telefonatë ose takim me një person që nuk e keni parë prej kohësh. Fatkeqësisht, kjo javë mund t’ju trishtojë për shkak të një lajmi të pakëndshëm, ose një ngjarjeje që lidhet me një person nga rrethi juaj i të afërmve. Nëse ndonjë prej jush ka vendosur të ndahet ose të divorcohet, atëherë gjasat për të ndryshuar vendimin janë minimale. Gjatë javës, kini kujdes nëse porositni çdo gjë. Vëmendje do të kërkohet për blerjet përmes tregtisë online, shitjes së mallrave ose pasurive të paluajtshme. Djemtë dhe vajzat do të kalojnë shumicën e kohës në shtëpinë e tyre. Do të keni me çfarë të angazhoheni dhe do të jeni në gjendje të shijoni suksesin në çështjet e shtëpisë ose familjes. Disa prej jush do të shijojnë një blerje të re ose do të qëndrojnë në një shtëpi tjetër për ca kohë. Burrat do të kenë përgjegjësi në familjen e tyre, kuptimi i të cilave nuk duhet të nënvlerësohet. Kjo është një javë e rëndësishme, e suksesshme dhe produktive. Merrni kohë të mjaftueshme me miqtë ose të njohurit me të cilët ju pëlqen të komunikoni, por mos e injoroni familjen tuaj. Java do të nxisë zhvillimin e çështjeve tuaja financiare. Gratë do kalojnë një kohë më intensive, pa dashur të shkaktojnë komente apo veprime, konflikte me të dashurit, kolegët apo të njohurit. Tensionet këtë javë mund të kenë një ndikim të padëshiruar në shëndetin tuaj dhe madje të errësojnë humorin tuaj gjatë festave. Do të kaloni një provë të shkurtër kur të duhet të tregoni lartësinë dhe forcën e shpirtit tuaj.

Gëzuar Krishtlindjet!

Binjakët

Do t’ju duhet ndihma e një personi apo institucioni të caktuar për të zgjidhur një problem apo situatë që ju shkakton ankth. Në përgjithësi, java sjell një zhvillim i favorshëm të ngjarjeve në këtë plan. E mira është se do të gjeni lehtësisht mbështetjen dhe mirëkuptimin e njerëzve të rëndësishëm. Këtë javë do të merrni një ftesë ose një sugjerim që meriton të mendohet mirë përpara se të merrni një vendim dhe të jepni një përgjigje. Ndoshta, do të kërkojë një ndryshim nga ana juaj, që do të jetë shqetësimi juaj kryesor. Gjatë javës është e mundur që i dashuri juaj të udhëtojë për një ose dy ditë për arsye profesionale, personale apo familjare. Kjo do të jetë një kohë e favorshme për t`u takuar me familjarët tuaj dhe miqtë që nuk i keni parë prej kohësh. Java do të kërkojë më shumë vëmendje kur blini gjëra të ndryshme për shtëpinë, për nevojat tuaja personale apo për dhurata. Përqendrohuni kryesisht në mallrat thelbësore. Djemtë dhe vajzat do të përballen me një javë të vështirë emocionalisht, pasi disa ngjarje do t’ju sjellin trishtim, zhgënjim ose do të shoqërohen me ndonjë ndarje. Do ta keni të vështirë të flisni me disa njerëz. Ndikimi i një gruaje të moshuar do të ketë një efekt të dobishëm në gjendjen tuaj emocionale. Burrat do të kërkohen nga miqtë për bisedë, për argëtim ose për ndihmë. Një marrëdhënie romantike pavarësisht statusit tuaj martesor do t’ju sjellë përvoja të papritura. Në përgjithësi, kjo javë ju sjell aktivitete më të këndshme dhe detyra apo angazhime më pak serioze. Gratë do të angazhohen në përgatitjen ose dërgimin e dhuratave dhe surprizave të fundit të Krishtlindjeve. Do të dëshironi të kënaqeni çdo ditë me diçka origjinale, mbresëlënëse. Ndonjëherë nuk do të keni kohë dhe do t’ju duket se do të dështoni në planet tuaja.

Gëzuar Krishtlindjet!

Gaforrja

Java ju sjell harmoni në marrëdhëniet familjare. Sigurisht, kjo nuk do të ndodhë pa përpjekje nga ana juaj. Do t’ju duhet patjetër të bëni disa kompromise. Kjo do të jetë një javë e favorshme për fejesë apo martesë. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shumë do të udhëtojnë ose do të presin mysafirë. Do të keni mundësi të rregulloni marrëdhëniet tuaja financiare me persona të tjerë, të merrni para ose këshilla financiare të rëndësishme për ju. Në përgjithësi, çështjet tuaja financiare këtë javë nuk parashikojnë surpriza të pakëndshme. Megjithatë, është e mundur të përjetoni zhgënjim me një blerje për shkak të cilësisë së dobët ose funksionalitetit të pamjaftueshëm. Djemtë dhe vajzat do të përjetojnë një konflikt të pakëndshëm me një partner romantik ose me miqtë. Nuk përjashtohen manifestimet e xhelozisë, mosbesimit apo dyshimit. Gjatë kësaj jave, për shkak të arrogancës, mungesës së ambicies apo dembelizmit, mund të humbisni një situatë apo mundësi të favorshme. Megjithatë, dikush tjetër pranë jush do të gëzohet për këtë lëshim nga ana juaj, duke përfituar nga ky shans. Burrat do të kenë detyra, angazhime ose përvoja të ndryshme në lidhje me një fëmijë. Këto ditë sjellin raste të ndryshme për takime dhe biseda me njerëz të ndryshëm. Koha për pushim dhe aktivitete personale të këndshme do të jetë e kufizuar. Gratë do të bëjnë disa plane të minutës së fundit për festat për shkak të shfaqjes së situatave dhe ndryshimeve të papritura. Do të jetë e rëndësishme për ju të mos harroni të përgëzoni dike, ose të vendosni një dhuratë nën pemën e Krishtlindjes. Kjo javë sjell shumë takime dhe nuk duhet të keni domosdoshmërisht ndonjë rast të veçantë për këtë.

Gëzuar festat!

Luani

Do të jetë mirë të drejtoni vëmendjen tuaj tek disa probleme të rëndësishme që lidhen me paratë, një dokument apo një kontratë. Gjatë kësaj periudhe, do të vareni në një masë të madhe nga favori ose ndihma e njerëzve të tjerë. Arritja e suksesit që është e rëndësishme për ju do të varet nga gatishmëria e njerëzve të tjerë për t’ju ndihmuar. Është mirë të dini se në aspektin financiar java do t’ju kërkojë të keni më shumë vetëkontroll dhe vëmendje më të madhe. Gjatë javës do lindin probleme ose do ju duhet të zgjidhni disa telashe. Ngjarjet e mira këtë javë do të vijnë nga miqësitë tuaja të vjetra ose një marrëdhënie romantike tashmë e krijuar. Java do jetë e favorshme për çështjet ligjore, për sa kohë që nuk tundoheni nga asnjë truk apo veprim tjetër i pandershëm. Mos i injoroni veprimet apo komentet e njerëzve me të cilët ndani interesa profesionale. Ata po përpiqen t’ju japin këshilla ose t’ju paralajmërojnë për një problem në vendin tuaj të punës. Kjo mund të jetë një javë për t’u mbajtur mend me një ngjarje të rëndësishme. Djemtë dhe vajzat do të angazhohen në detyra dhe punë që kanë të bëjnë me një të afërm. Gjatë javës do të merrni lajme të rëndësishme, ose një propozim që do t’ju hapë një mundësi të re për të performuar. Përfitoni nga kjo mundësi, sepse do t’ju çojë në një nivel të ri zhvillimi. Meshkujt do të ngarkohen me mjaft detyra familjare, të cilat do t’i privojnë nga koha për t’u argëtuar me miqtë apo për aktivitete personale të preferuara. Shumë do të udhëtojnë gjatë këtyre shtatë ditëve për të qenë me të dashurit e tyre. Gratë mund të kalojnë momente pakënaqësie. Përvoja të tjera në jetën tuaj personale ose profesionale gjithashtu mund të jenë shkak për trishtim. Mbi të gjitha, bëni më të mirën për shtëpinë dhe të dashurit tuaj.

Krishtlindje të gëzuara dhe paqësore!

Virgjëresha

Do të ndjeni një vrull energjie, e cila do t’ju sjellë shumë optimizëm dhe shpresë për ngjarje pozitive dhe suksese në të ardhmen tuaj. Mbi të gjitha, vëmendja juaj do të drejtohet në aspektin financiar, ku do të keni mundësi të shijoni rezultate dhe suksese reale, për sa kohë të keni jo vetëm ambicie dhe motivim, por edhe vullnet për të punuar dhe luftuar. Gjatë kësaj jave mund të merrni para përmes njerëzve që janë të afërmit tuaj, punëdhënësit, qiramarrësit. Çështjet financiare këtë javë do t’ju sjellin dobi për aq kohë sa jeni në gjendje të komunikoni dhe të veproni në harmoni me njerëzit. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të rindizni një konflikt ose problem të vjetër. Probabiliteti për të zgjidhur problemet tuaja me këtë person është minimal, por as kokëfortësia nuk do të ndihmojë. Java do jetë e favorshme për njohje romantike, takime dhe eksperienca. Gjatë javës përgatituni mirë nëse duhet të udhëtoni, pavarësisht distancës. Do të jetë shumë e rëndësishme për ju që të shmangni aktivitetet dhe sportet e rrezikshme gjatë këtyre shtatë ditëve. Djemtë dhe vajzat do të kenë ide të reja nga të cilat do të presin rezultate dhe suksese reale. Ndihma e një gruaje do të jetë e dobishme për ju, veçanërisht nëse ajo është pjesë e familjes suaj. Gjatë kësaj jave, shumë do ta kthejnë vëmendjen në mundësi të ndryshme për të përmirësuar të ardhurat e tyre. Meshkujt do të duhet t’u japin përparësi detyrave të tyre shtëpiake dhe detyrimeve familjare. Për Krishtlindje, gjithçka duhet të jetë pothuajse perfekte. Në vendin tuaj të punës, do t’ju duhet të ngadalësoni ritmin ose detyrat tuaja për të shmangur stresin e panevojshëm. Riparime të vogla ose përmirësime në shtëpinë tuaj janë të mundshme. Gratë rrezikojnë t’i nënshtrohen stresit dhe të shkaktojnë polemika ose debate për çështje të parëndësishme. Kjo javë sjell më shumë takime. Do të jetë e rëndësishme për ju që të kontrolloni emocionet, dëshirat dhe zhgënjimet tuaja në mënyrë që të mos krijoni tension të padëshiruar për ata që ju rrethojnë.

Gëzuar festat!

Peshorja

Do t’ju duhet të bëni më shumë biseda dhe takime me njerëz nga afër dhe larg. Java paralajmëron një ngjarje të rëndësishme për një grua nga rrethi juaj i të afërmve ose miqve të ngushtë. Gjatë kësaj jave, disa njerëz do ta lejojnë veten të veprojnë kundër interesave dhe dëshirave tuaja. Veprimet dhe vendimet e tyre do të sjellin telashe në jetën personale apo profesionale, por do të jeni gati edhe për një ‘hakmarrje’. Veproni me arsye dhe jo me emocione…. Java nuk do jetë nga më të favorshmet për udhëtime. Nëse lind nevoja për të udhëtuar, atëherë do të lindin mosmarrëveshje, kundërshtime apo situata të ndryshme konflikti. Nëse jeni përfshirë në një çështje gjyqësore ose ligjore, do ta keni shumë të vështirë të arrini sukses këtë javë. Nëse jeni në proces të zhvendosjes në një vend tjetër të populluar, atëherë ky plan i juaji do të realizohet, por me vështirësi të caktuara. Ka mundësi që këtë javë të organizoni apo të jeni pjesë e ndonjë mbledhjeje. Djemtë dhe vajzat do të priren t’i rikthehen kohërave të kaluara, veçanërisht ato që lidhen me përvojat romantike, dashurinë e pashpërblyer. Gjatë javës do të keni një takim ose bisedë të pakëndshme. Burrat do të përballen me disa telashe të papritura ose njerëz të pakëndshëm. Do të merrni me shumë ndjeshmëri çdo akuzë apo dyshim për veprimet apo besnikërinë tuaj. Gjatë javës, do t’ju duhet të blini një dhuratë për Krishtlindje në minutën e fundit, ose të ndryshoni diçka në planet tuaja për festat e Krishtlindjeve. Gratë do të kenë një javë të mirë për të zhvilluar çështjet e tyre financiare dhe për të arritur rezultate më të mira nëse punoni në fushën e tregtisë. Shumë surpriza, situata dhe takime të papritura, mesazhe apo biseda kjo javë sjell për të gjithë ju.

Gëzuar festat!!!

Akrepi

Bëhuni gati për të përjetuar çdo ngjarje apo lajm në lidhje me të afërmit apo miqtë. Java do të kënaqë shumë me lindjen e një fëmije në familjen e njerëzve të afërt. Këtë javë do të keni një eksperiencë interesante në lidhje me paratë apo një dokument financiar. Surprizat gjatë këtyre shtatë ditëve mund të ndodhin në çdo kohë dhe në mënyrën më të papritur për ju. Disa prej jush mund të marrin një ofertë për pagë më të mirë, punë shtesë ose të angazhohen në punë të përkohshme. Çdo ngjarje e vetme këtë javë do të sjellë diçka të re në jetën tuaj. Momente trishtimi, pasigurie, ankthi për të ardhmen do t’ju ndjekin herë pas here, por do t’ju duhet t’i hiqni qafe shpejt, pasi nuk sjellin asgjë konstruktive në jetën tuaj. Nëse është e mundur, dilni jashtë vetëm ose me miqtë për të rimbushur veten me energji pozitive. Gjatë kësaj jave do të keni kontakte me njerëz nga afër dhe larg, me institucione apo me një bankë, ku do të flisni, ose do të veproni për çështje të rëndësishme për ju. Kjo do të jetë një kohë e favorshme për të harmonizuar marrëdhëniet tuaja personale. Djemtë dhe vajzat mund t’i nënshtrohen hipokrizisë së njerëzve me të cilët kanë kontakte pothuajse të përditshme. Kujdes! Mos u kënaqni nga komplimente që mund të gudulisin vetëvlerësimin tuaj, por janë padyshim të pasinqerta. Gjatë javës do t’ju duhet të reagoni shpejt në një situatë të papritur. Burrat do të kalojnë një javë ngjarjesh me ritme të shpejta që do të kalojnë sa hap e mbyll sytë. Nuk do të keni pothuajse asnjë kohë për pushim dhe aktivitete të këndshme. Do të jeni gjithmonë diku, me dikë, i lidhur nga ndonjë angazhim, premtim apo ngjarje. Gratë do të kenë më shumë detyra në punë apo në biznes, të cilat do të duhet të kryhen sa më shpejt, në kohë dhe në mënyrën më të mirë. Disa prej jush do të preferojnë të bëjnë më shumë ditë pushimi gjatë festave dhe ky do të jetë një vendim i mirë.

Gëzuar dhe paqësore festat!

Shigjetari

Do të jeni nën presion dhe tension më të madh për shkak të nevojës për t’u angazhuar dhe zbatuar detyra dhe detyrime urgjente. Premtimet apo angazhimet tuaja të harruara që duhet të përmbushni deri në fund të vitit do të dalin në pah. Gjatë kësaj jave do ta keni të vështirë të përmbushni planet tuaja në lidhje me një të afërm, pasi mund të hasni në rezistencë ose keqkuptim të qëllimeve tuaja të mira. Gjatë këtyre shtatë ditëve, marrëdhëniet me njerëzit në rrethin tuaj të të afërmve do të jenë të komplikuara. Gjatë javës do të keni më shumë takime. Kjo javë do të jetë e rëndësishme dhe interesante për zhvillimin e punës apo biznesit tuaj, pasi ka mundësi të merrni informacione të dobishme, propozime apo porosi të reja. Në përgjithësi, kjo do të jetë një javë e favorshme për zgjidhjen e çështjeve monetare që lidhen me një institucion qeveritar apo bankë. Gjatë javës mund të prisni edhe një bisedë apo propozim të rëndësishëm të natyrës financiare. Djemtë dhe vajzat do të befasohen nga thashethemet ose intrigat që lidhen me ta. Gjatë javës do ta keni të vështirë të përballeni me gjendjen shpirtërore të njerëzve në shtëpinë tuaj. Në përgjithësi, ju vetë do të keni ndryshime të shpeshta të humorit. Meshkujt do të pëlqejnë të takojnë njerëz të këndshëm dhe interesantë gjatë këtyre shtatë ditëve. Është e mundur që të komunikoni më shumë me miqtë e vjetër, por nuk do të anashkaloni njohjet tuaja të reja. Gjatë kësaj jave, shumë prej jush do të kenë një rast për një mbledhje në shtëpinë tuaj ose për një darkë të veçantë në një restorant. Gratë do të jenë të ndjeshme. Gjatë këtyre shtatë ditëve, bëni kujdes me gjërat tuaja personale që të mos humbisni diçka për shkak të shpërqendrimit.

Gëzuar festat e Krishtlindjeve!

Bricjapi

Java mund t’ju befasojë me disa ndryshime apo situata në karrierën tuaj. Fundi i vitit do t’ju kërkojë të fokusoheni në qëllime të reja. Ju mund të filloni trajnime në lidhje me një aktivitet të ri. Gjatë javës do të keni marrëdhënie të papritura financiare. Në vendin tuaj të punës do të ndodhë një panik i shkurtër, i cili do t’ju shkaktojë stres emocional. Gjatë kësaj jave do të shqyrtoni opsione të ndryshme për rritjen, stabilizimin dhe përmirësimin e të ardhurave tuaja. Do të keni disa ide që do të kenë nevojë për mendim dhe hulumtim të mirë përpara se të vendosni për to. Gjatë këtyre shtatë ditëve, jeta juaj e dashurisë do të provokojë tema të ndryshme bisedash; do të ketë nevojë për të marrë një vendim ose për të vepruar sipas premtimeve specifike të bëra tashmë. Marrëdhëniet e dashurisë me njerëzit që jetojnë në një qytet apo vend tjetër mund të jenë të paqëndrueshme. Një njohje e re mund të përfundojë shumë shpejt për ju për arsye të ndryshme: zhgënjim, pabesi, mungesë interesash dhe pikëpamjesh të përbashkëta për jetën, etj. Djemtë dhe vajzat do të mendojnë të shkojnë diku për pushime ose të ftojnë mysafirë në shtëpinë e tyre. Secili prej jush do të ketë arsyet e veta personale për t’u gëzuar gjatë këtyre shtatë ditëve. Gjatë kësaj jave meshkujt rrezikojnë të pësojnë një humbje apo një incident. Megjithatë, kjo ngjarje mund të ketë një lidhje me shtëpinë e miqve ose fqinjëve tuaj dhe në një farë mënyre të reflektojë për veten tuaj. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni shqetësime ose angazhime në lidhje me një pronë të trashëguar. Rezultatet do t’ju bëjnë të kënaqur me atë që keni arritur. Gratë mund të presin një vizitë të papritur. Këta njerëz mund të jenë në ankth për shkak të një ngjarjeje në jetën e tyre. Nëse keni ndonjë pritshmëri udhëtimi këtë javë, shmangni ngritjen e shpresave tuaja shumë të larta. Do të ketë disa ndryshime me të cilat do të duhet të përshtateni shpejt.

Gëzuar festat!

Ujori

Do të angazhoheni në disa detyra urgjente që lidhen me paratë apo dokumentet që do të jenë të rëndësishme për shtëpinë apo punën tuaj. Java sjell eksperienca interesante në lidhje me jetën tuaj të dashurisë apo familjes që do t’i mbani mend gjatë. Zhvillimet e paqarta ose të papritura do të komplikojnë ngjarjet që lidhen me të afërmit tuaj. Nëse keni një angazhim në lidhje me një gjykatë, tregohuni të kujdesshëm dhe të mirëorganizuar këtë javë. Udhëtimet e kësaj jave do të lidhen me angazhime të rëndësishme. Gjatë javës, shumë do të angazhohen në një mbledhje apo takim që lidhet me të afërmit, një fejesë apo martesë, përvjetor apo ngjarje të tjera të rëndësishme. Gjatë javës do të dëshironi të kaloni më shumë kohë duke u takuar dhe duke biseduar me miqtë me të cilët keni një njohje interesante. Një rol të rëndësishëm në zhvillimin e punëve tuaja gjatë javës do të luajë një person që jeton në shtëpinë tuaj ose pranë jush. Djemtë dhe vajzat do të marrin lajme të pakëndshme në lidhje me një mik, shok klase ose koleg. Do të jetë e rëndësishme për ju këtë javë të përqendroni vëmendjen tuaj në disa ngjarje të rëndësishme që lidhen me shtëpinë dhe familjen. Burrat këtë javë do të kenë një kohë të favorshme për trajtim, rikuperim apo ndonjë lloj terapie. Java do ju japë shanse të ndryshme për të stabilizuar dhe zgjidhur problemet që ju kanë krijuar më shumë tension javët e fundit. Gjatë javës do të keni takime interesante dhe të paharrueshme me miq të rinj dhe të vjetër. Kjo do të jetë një javë e favorshme për gratë që të fillojnë një lidhje të re romantike nëse janë në kërkim të një të tillë. Gjatë javës, do të ndjeni shfaqjen e situatave që mund të kthehen në konflikt ose t’ju shkaktojnë një lloj humbjeje. Intuita juaj do të jetë e rëndësishme dhe do t’ju ndihmojë të parandaloni situata të tilla. Këtë javë do të befasoheni këndshëm nga një bisedë, ose një takim me një person që jeton pranë jush.

Gëzuar festat!

Peshqit

Do të hasni vështirësi të ndryshme që lidhen me kryerjen e detyrave në punë apo në biznes. Ato mund të shkaktojnë nevojën për të bërë ndryshime të papritura ose të padëshiruara. Gjatë kësaj jave nuk përjashtohen zhgënjimet nëse aplikoni për një punë të re ose prezantoni projektin tuaj të ri. Gjatë kësaj jave, mund të mbështeteni vetëm në profesionalizmin tuaj dhe aftësinë për të komunikuar me njerëzit e tjerë. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shëndeti juaj do të kërkojë vëmendje ose kujdes. Jeni gati të merrni një vendim lidhur me një udhëtim të ardhshëm. Shtyrja e një udhëtimi që kishit planifikuar në javët në vijim nuk përjashtohet. Gjatë kësaj jave do të jetë e rëndësishme për ju që të fokusoheni në marrëdhënie të rëndësishme me kolegët, partnerët e biznesit dhe të tjerët. Shkak për emocione të këndshme gjatë javës mund të jenë disa përvoja dhe ngjarje dashurie. Gjatë javës, do të përballeni lehtësisht me një problem të pakëndshëm në marrëdhëniet personale që janë të rëndësishme për ju. Java sjell përvoja interesante me një fëmijë. Vajzat do të befasohen këndshëm nga dikush. Meshkujt do të kenë pritshmëri të mëdha në disa mbledhje apo takime që do të zhvillohen këtë javë. Profesionalisht, detyrat tuaja nuk do të pakësohen para Krishtlindjeve, përkundrazi! Shumica prej jush do ta gjeni veten shumë më të angazhuar se normalisht. Gjatë kësaj jave do të keni edhe angazhime urgjente lidhur me pronat, sendet, dhuratat etj. Gratë do të kalojnë shumë më tepër kohë me miqtë në biseda të këndshme, ushqime dhe pije të shijshme. Megjithatë, ekziston rreziku që një kontradiktë të përshkallëzohet në një konflikt të pakëndshëm, pavarësisht nëse lidhet me disa marrëdhënie, punë, pikëpamje politike etj. Java në tërësi do të ketë zhvillime të papritura.

Gëzuar!