Jupiteri është një planet sinonim i fatit dhe prosperitetit. Pra, hyrja e tij në 20 dhjetor te Dashi do të përmirësojë shumë jetën e të gjithë zodiakut dhe do t’i bëjë ata të gjithë më optimist.

Shenjat e zjarrit janë ato që do të favorizohen më shumë dhe kështu Dashi, Shigjetari dhe Gaforret do të kenë zhvillime të këndshme në çështje të ndryshme që kanë qenë të vështira për ta dhe do të furnizohen me energji dhe besim, diçka që u ka munguar. një masë të madhe.

Shikoni më poshtë me detaje se si do të ndikojë ardhja e Jupiterit në Dashi te 3 shenjat e zjarrit:

DASHI

Është e qartë se Dashi do të jetë shenja më e favorizuar, pasi Jupiteri do të hyjë në shenjën e tyre. Do t’u japë atyre shumë vetëbesim dhe “militantizëm”, duke u mundësuar të përmbushin qëllimet e tyre dhe të zgjidhin problemet dhe situatat që deri më tani i kanë shqetësuar jo pak. Është koha e duhur që ata të vënë në jetë gjithçka që kanë menduar prej kaq kohësh, pa e tepruar dhe pa marrë vendime të nxituara.

SHIGJETARI

Shigjetarët i përkasin edhe shenjave që do të favorizohen shumë më përgjithësisht në përditshmërinë e tyre, megjithatë sektori i tyre i dashurisë është ai që do të përmirësohet ndjeshëm. Ata do të jenë plot vetëbesim dhe optimizëm ndërsa në të njëjtën kohë epshi do të rritet dhe do të jenë të hapur për njohje të reja. Kështu, ka shumë mundësi që nga hiçi të lindë një flirt i ri, i cili do t’i japë një tjetër ajër përditshmërisë së tyre dhe pse jo, nuk do të përfundojë në një lidhje serioze.

GAFORRJA

Pozicioni i Jupiterit ndryshon nga Peshqit në Dash dhe kështu nga njëra anë ata mund të mendojnë se nuk janë më aq socialë, por nga ana tjetër, fakti që ai hyn në Dashi do të thotë se jeta e tyre profesionale do të favorizohet veçanërisht. Mundësi të reja në vendin e tyre të punës, një ndryshim pozicioni me paga më të mira dhe një bonus, ka shumë të ngjarë të shfaqen nga hiçi dhe të përmirësojnë ndjeshëm financat e tyre.