“A më do ai mua?”, “ Kemi një lidhje të rregullt apo jemi të lirë?”, “A po sheh njerëz të tjerë dhe ne nuk jemi bashkë normalisht?”. Nëse fjalitë e mësipërme kanë dalë nga buzët tuaja dhe kërkoni përgjigjen e tyre nga goja e miqve tuaj që po përpiqen të nxjerrin një përfundim me shenjat, ndoshta jeni edhe ju viktimë e një situate konfuze.

Thonë se nëse po pyesni veten nëse jeni bashkë normalisht, ka shumë mundësi që të mos jeni, sepse në të kundërt nuk do të kishit asnjë pyetje.

Në botën labirintike të marrëdhënieve tani, asgjë nuk duket e qartë që në fillim dhe shumë gjëra i janë lënë rastësisë për të parë se si do të shkojnë. Kjo ka kuptim dhe është e shëndetshme, por sa mund të zgjasë? Një marrëdhënie në të cilën anëtarët e saj datojnë për 2-3 muaj, gjithçka duhet të jetë e qartë. Fatkeqësisht, kjo ndodh rrallë.

Sipas Logan Ury, drejtor i shkencës së marrëdhënieve në Hinge, “hardballing” është një term që i referohet sa të qartë jeni për qëllimet tuaja kur jeni në një lidhje.

Kjo do të thotë se do të ishte mirë që shëndeti juaj mendor të tregonte që në fillim se po kërkoni diçka më serioze se një lidhje. Sipas “rregullave” të ballafaqimit ju duhet të shpreheni pa menduar për atë që dëshironi.

Ju nuk mund të humbni kohë me dikë që nuk po kërkon të njëjtat gjëra si ju. Është e pakuptimtë dhe vetëm do t’ju shkaktojë më shumë zhgënjim të panevojshëm.