Aktorja Olta Gixhari ka shprehur dëshirën e saj të madhe që të ketë një vajzë. “Po vdes për një gocë po vdes. Po po po, këtë kam ëndërruar gjithmonë”, tha ajo.

Madje, duke qenë se tani është pjesë e shtëpisë që vëzhgohet 24 orë në 24, ajo ka deklaruar dhe që Big Brother t’i mundësojë një takim të fshehtë me bashkëshortin e saj pikërisht për këtë qëllim.

“Si në burgje”, tha Olta. E ngacmuar nga banorët e tjerë nëse mund të jetë aktualisht shtatzanë, ajo tha: “Ishalla, s’është ndonjë çudi”.

Amos Zaharia: Hezitove pak ëë?

Olta Gixhari: Jo jo po mendoja diçka tjetër

Kejvina Kthella: Do të mbajmë kështu në duart

Amos Zaharia: Ne do jemi gjyshërit

Olta Gixhari: Po shumë mirë pra le të ma mundësojë BB një takim të fshehtë me burrin tim si bëhet nëpër burgje. Asgjë të keqe nuk ka meqë ju merrni përsipër të më mbani kështu në duar.