Teksa po fliste për Anën bashkë me Stresin dhe Andin, Shota tha se në javët në vazhdim do të ndizet edhe më shumë.

E Stresi duket se nxiti e pak Shotën.

Sipas tij, Ana e mundi në “Prime” Shotën.

“Kurrë s’më ka mundur”, tha Shota.

Vajzat debatuan në “Prime” për shkak të Shotës e cila tha se nuk është e duhur që të rrinë në shtëpi pa sytjena.