Peshorja

Dielli dhe Venusi aktualisht në shenjën tuaj të zodiakut dominojnë një pjesë të madhe të energjisë optimiste dhe shpresëdhënëse të ditës së sotme. Dielli rregullon veprimet që bëni në jetën tuaj, ndërsa Venusi ju ndihmon të kuptoni dhe të ndiqni atë që dhe kë doni. Ky është një mësim i rëndësishëm për ju Peshore. Ndërmerrni rrezikun që të bini përsëri në dashuri me jetën tuaj, sepse kjo gjë ju shpërblen gjithmonë.

Dashi

Edhe nëse jeni beqarë, jeni ende të predispozuar të reflektoni për marrëdhëniet e kaluara. Do të keni komunikim më të madh tani. Edhe pse bisedat mund të mos jenë gjithmonë diçka në të cilën duhet të merrni pjesë, ky është shansi juaj. Edhe nëse mund të jetë e frikshme të ngrihesh në këmbë dhe të flasësh për atë që dëshiron nga një marrëdhënie ose se si ndihesh me të vërtetë, gjithmonë do të çojë në rezultate më të mira.

Ujori

Saturni është ende retrogradë në shenjën tuaj. Ju mund të kuptoni se disa nga ato që keni ndjerë në jetën dhe marrëdhëniet tuaja ishin probleme që në fakt i kishit brenda vetes. Kjo është ende një periudhë kohore e mbylljes së ngjarjeve të kaluara në jetën tuaj. Por është gjithashtu një kohë për liri dhe gëzim.