1. Demi

Ju keni pasur diçka në mendjen tuaj dhe e keni ndaluar veten vazhdimisht të shprehni këto mendime pasi nuk jeni të sigurt se si do t’i marrë ato nga partneri juaj. Frika juaj nga të folurit mbaron sot, pasi jeni veçanërisht të prekur nga fuqia e Mërkurit. Partneri mund të lëndohet nga fjalët tuaja. Ndrydhja e mendimeve dhe të jetuarit në gënjeshtra nuk ishte qëllimi juaj, dhe kështu, në këtë ditë, edhe pse mund ta keni të vështirë ta bëni, do t’i thoni atë që duhet t’i thoni partnerit tuaj. Do ta pranojnë apo jo, është tjetër histori.

2. Binjakët

Me Merkurin në Hënën, do të vini re se fjalët rrjedhin lirshëm nga goja juaj, por diskrecioni, nga ana tjetër, nuk gjendet askund. Kështu që bëni kujdes. Disa fjalë dhe drejtimi i gishtit mbi partnerin do ta bëjë të ndihet keq. Mund t’i duhet kohë për t’u mësuar me faktin që ju do të flisni pa filtra. Keni të drejtë në atë që bëni, Binjakë; thjesht nuk je me takt.

3. Virgjëresha

Sot është kur deklaratat tuaja do ndryshojnë. Ju e bëni këtë shpesh; ju vendosni që një ndryshim po vjen dhe këmbëngulni që të gjithë rreth jush t’i kushtojnë vëmendje. Do të ofendoni aksidentalisht një mik të mirë duke shpjeguar çdo gjë që ka ndryshuar për ju. Është e paqëllimshme dhe nuk do të dini si të tërhiqni fjalët mbrapsht. Dëmi është bërë tani, dhe ju keni lënduar mikun tuaj. Sa më shpejt të jetë e mundur duhet, të vazhdoni sikur asgjë të mos kishte ndodhur. Nëse e doni mikun tuaj, jepini respektin e të qenit të vërtetë, por të dhembshur.