Dukja monokromatike dimërore e bardhë lehtë arrihet me detaje të shkëlqyera argjendi të cilat janë neutrale dhe nuk do të prishin përshtypjen e palltos me shkëlqim të bardhë!

Prakticiteti është vlerësuar si kategori mode!

Peliçja e gjerë si modeli Chloe apo palltoja ngjyrë e bardhë bore Jil Sander me mbërthim të dyfishtë gjithsesi janë pjesë të preferuara për të shkëlqyer gjatë dimrit.