Big Brother Albania ka vetëm pak ditë që ka nisur dhe po bëhet gjithnjë e më dinamik.

Ditën e djeshme teksa du banoret Efi dhe Mikela po lexonin një zarf tek dhoma e ndenjes, aktori Herion Mustafaraj është shfaqur mes banorëve me shkumë dhe i veshur vetëm me të brendshme.

Sikur kjo të mos mjaftonte ai ka vazhduar edhe më tej, duke fërkuar edhe poshtë të brendshmeve pjesët intime. Asnjë nga banorët nuk ka reaguar kunddrejt aktorit duke e marrë situatën me të qeshura.