Një sherr i madh ka ndodhur në një koncert të reperit Noziy në Zvicër.

Nga disa video të postuara në rrjetet sociale ku tregojnë sherrin shihet edhe Noizy teksa bie në tokë.

Nuk dihet ende se kush kanë qenë ata që e kanë provokuar dhe kanë dashur të dhunojnë këngëtarin.

As nuk dihet saktësisht se kur ka ndodhur ky sherr. Ende nuk ka një reagim nga këngëtari, por videot tregojnë një përplasje të madhe.